Ana sayfa Sosyal Medya Elif Doğan’ın Destan dizisinden ayrılmasına üzülenlere müjde, yeni fırsatlar çıktı!

Elif Doğan’ın Destan dizisinden ayrılmasına üzülenlere müjde, yeni fırsatlar çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde izleyicileri üzen bir ayrılık var… Tutkun karakterini canlandıran Elif Doğan, hikayeye veda etti… Oyuncunun hikaye gereği diziden ayrılmasına hayranları üzüldü. Tutkun karakteri dizide sevilen birisiydi ve Elif Doğan da etkili performansı ile göz doldurdu.

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2016 yılından bu yana setlerde bulunuyor ve bir hayli de tecrübe kazandı. Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisindeki Suna karakteri ile ilk kez sete çıkan Elif Doğan, sonrasında birbiri ardına farklı rollerde bulundu.

Hayat Bazen Tatlıdır, Darısı Başımıza, Zengin ve Yoksul, Gençliğim Eyvah gibi projelerde dikkat çeken oyuncu, ayrıca Çukur dizisindeki Hale karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son olarak Destan dizisinin kadrosunda Tutkun karakteri ile yer alan Elif Doğan, dönem dizisi tecrübesi yaşadı ve iyi performanslar ortaya koydu.

Elif Doğan'ın Destan dizisinden ayrılmasına üzülenlere müjde, yeni fırsatlar çıktı! 7

Güzelliği ile öne çıkan Tutkun karakterinin kararlı ve hırslı yapısını güzel şekilde ekrana yansıtan oyuncu, sosyal medyada da güçlü bir destek bulmuştu. Ancak Tutkun karakterinin Destan dizisine vedası sosyal medyada üzüntülü yorumlara neden oldu. Fakat hayranları üzülmesin, genç oyuncu çok yakın bir zaman içinde yeniden ekrana dönebilir.

Televizyon kanallarının dizi iştahı sürüyor. Yeni sezon için yeni projeler hazırlanırken, dijital platformlara yapılan işlerde de büyük bir artış var. Disney Plus’ın da devreye girmesi ile birlikte yapımcılar birbiri ardına yeni projeler hazırlıyor ve oyunculara da önemli bir fırsat çıkıyor.

Elif Doğan’ın Destan dizisinden ayrılmasının ardından 3 teklif birden alması da sektörün ne kadar hareketli olduğunu anlatmaya yetiyor.