Ana sayfa Dizi Fragmanları Vurgun 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Vurgun dizisinde ayrılık var!

Vurgun 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Vurgun dizisinde ayrılık var!

tarafından ker_def

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı Vurgun dizisi 3. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi önemli isimlerin yer aldığı Vurgun, 20 Şubat Çarşamba günü ekranda yerini alacak. Dizinin 3. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” 20 Şubat Çarşamba günü 3. bölümüyle Fox TV ekranında olacak.

VURGUN DİZİSİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Gold Film imzalı yeni dizi Vurgun’un yönetmeni değişti…

Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören’i buluşturan dizinin usta yönetmeni Altan Dönmez projeden kendi isteğiyle ayrıldı. Üçüncü bölümde projeden ayrılan Dönmez, çalışma arkadaşlarına teşekkür mesajı gönderdi.

10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan Kemal Vardar’ın dramatik hikâyesini anlatan ‘Vurgun’ dizisini son olarak ‘Şahin Tepesi’ne imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği öğrenildi.