Ana sayfa Dizi İzle Vurgun 4. Bölüm Özeti İzle

Vurgun 4. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun”un oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” 27 Şubat Çarşamba akşamı 4. bölümüyle ekrana geldi. Videodan dizinin 4. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

Vurgun 4. bölüm özeti şöyle:

Reyhan’ın kendini feda ederek Vedat ve Kemal’in aralarında durmaya çalışması Vedat’ı çileden çıkarır. Vedat, Reyhan’dan bu güne kadar istemediği tek şeyi ister. Böylece Reyhan kadınlığı, anneliği ve aşkı arasında kalacaktır.

Vedat ve Kemal’in arasındaki savaş hem fabrika, hem de özel hayatları üzerinden devam ederken, Kemal yavaş yavaş Reyhan’ın neden Vedat’la evlendiğini irdelemeye başlar.

Bu sorgulamanın sonunda Erdoğan Bey’in yıllar önce yazdığı günlükten haberdar olur. Ancak günlüğün içinde sadece Reyhan’ın değil, Asya’nın da sırrı yazmaktadır.