Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisi 2. bölüm fragmanı izle! Kemal gördükleriyle şoke oluyor!

Vurgun dizisi 2. bölüm fragmanı izle! Kemal gördükleriyle şoke oluyor!

tarafından ker_def

Fox TV’de ekrana gelen Vurgun dizisinde başrollerde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi önemli isimler yer almakta.

Vurgun dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümden ilk detaylar fragman ile ortaya çıkmış oldu. 10 yıllık komadan uyandıktan sonra gördükleri karşısında şoke olan Kemal, eşi Reyhan’dan hesap soruyor. Kemal’in ‘En yakım arkadaşımı mı buldun?’ sözleri dikkat çekiyor.

Yaşadığı talihsiz olayın ardından komaya giren Kemal yıllar sonra gözlerini açıyor. Kemal’in gözlerini açması ortağı Vedat ve kardeşi Turan’ı endişelendiriyor. Kemal’in gözlerini açtığını öğrenen amcası Erdoğan, karısı Nezahat’ten hastanedeki bir dosyayı istiyor. Kemal, Asya’dan bir ayna getirmesini istiyor. Aynadaki halini görünce kendinden geçiyor.

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı Vurgun dizisinin 2. bölümü 13 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek.