Ana sayfa Dizi İzle Vuslat 1. bölüm – Kehribar sohbetleri…

Vuslat 1. bölüm – Kehribar sohbetleri…

tarafından ker_def

Vuslat dizisi “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüveni üzerine kurgulanmış olup, tüm karakterlerinin sana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu,sürükleyici senaryosu,yüksek temposu ve fark yaratan rejisiyle, izleyicileriyle buluştu. TRT1 ekranlarının yeni dizisi Vuslat, 7 Ocak Pazartesi akşamı 1. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin ilk bölümünden önemli sahneler TRT1’in youtube resmi kanalında da paylaşıldı.

Videodan dizinin 1. bölümünden başlıktaki konuyla ilgili sahnenin detaylarını izleyebilirsiniz.

Pek çok dizi sezon arası verdi ama TRT’nin dizileri devam ediyor. Yeni diziler de yayına girmek için gün sayıyor. Bir süredir tanıtımlarıyla ve konusuyla dikkat çeken Vuslat dizisi de bu akşam, ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Başrollerinde; Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın yer aldığı ‘Vuslat’ dizisinde; Kadir Doğulu ‘Aziz’, Devrim Özkan ‘Feride’, Mehmet Özgür ‘Salih Baba’, Ümit Kantarcılar ise ‘Kerem’ karakterlerini canlandıracak.

VUSLAT 1. BÖLÜM ÖZETİ:

Aziz, babası ve annesinin devleştirdiği holdingin başında tek yönetici olarak bulunmakta ve kendi dünyasında Tanrıcılık oyunu oynamaktadır. Feride’ye âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlar. Ancak Aziz konumundaki biri için vazgeçmesi gereken çok fazla şey vardır.

Feride; babası, üvey annesi ve kardeşleri ile birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Faik Süheyla ile birlikte açtığı terzi dükkanını çalıştırmakta ancak Hasibe’nin bitmez tükenmez istekleri ve çocukların masraflarına yetişememektedir. Feride babasına yardım etmek para için bir butikte çalışmaya başlar. Böylece baba kız evi geçindirmek için didinmektedir.

Feride bir gece Aziz’in işlediği ve bariz bir şekilde örtbas ettiği bir cinayetlere şahit olur. Polise şikâyet etmekte kararlıdır. Ancak Feride polise gideceği anda, kardeşi Fırat’ın da işin içinde olduğunu öğrenir. Aziz, tek başına savaşan bu kızı bir böcek gibi ezmeye yetecek kadar güçlüdür. Feride ise ne yapacağını bilmez bir halde.

Bu karışık süreçte Aziz, Feride’ye âşık olacak; Feride de Aziz’e ilgi duymasına rağmen gururu Aziz’e yaklaşmasına engel olacaktır. İki aşığın önce kendilerini aşmak gibi bir engeli vardır. Aşklarını kabullendikten sonra da bu aşkın imkansızlığı ile yüzyüze kalacaklardır.

İŞTE DİZİNİN KARAKTERLERİ

Aziz Korkmazer – Kadir Doğulu

Korkmazer ailesinin veliahdı. Duygularını belli etmeyen, oldukça zeki, başarılı ve karşısındakilere güven veren biri.

Feride Çağlar – Devrim Özkan

Ailesine düşkün, iş hayatında ciddi ve başarılı, içindeki çocuk cıvıl cıvıl olsa da kimseye eyvallahı olmaz.

Salih Baba – Mehmet Özgür

Olağanüstü zeki, dengeli, duyarlı ve mahallenin kanaat önderi.

Kerem Saltuk – Ümit Kantarcılar

İçindeki intikam duygusu yüzünden hırslı, çalışkan ve başarılı olmasına rağmen karanlık yönlere sahip biri.

Nehir Deren – Pelin Uluksar

Korkmazer ailesinin dostunun kızı, holdingin üst düzey çalışanı. Aynı zamanda hırslı, tuttuğunu koparan ve başarılı olmakta obsesif biri.

Fırat Çağlar – Baran Bölükbaşı

Çağlar ailesinin başı dertten kurtulmayan büyük oğlu. Ailenin karanlık karakteri.

Ceylan Çağlar – Serra Pirinç

Annesinin “zengin koca bul buradan kurtul!” motivasyonuyla büyümüş, her zaman dış görünüşüne öncelik veren, rahat tavırlarıyla dikkat çeken isyankar genç kız. Feride’nin de kardeşi.

Tahsin Korkmazer – Osman Alkaş

Korkmazer Holding’in asıl sahibi, otoriter ve öfkeli.