Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 19. bölüm fragmanında aşkın ayak sesleri!

Vuslat 19. bölüm fragmanında aşkın ayak sesleri!

tarafından ker_def

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür’ün başrollerinde yer aldığı Vuslat dizisinin 20 Mayıs Pazartesi günü 19. yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Vuslat 19. bölümden 1. fragman yayınlandı. Feride, Aziz’i elde etmeye kararlı. Aziz de ona tutulmuş durumda. Fragmandaki görüntüleri bakılırsa ikili arasında aşk davulları fena çalıyor. 19. yeni bölüm aşkın ayak sesleri havasında geçecek. Videodan izleyebilirsiniz.

18. bölümde neler yaşanmıştı?

Aziz, Sultan ve Fırat’ı henüz bulamamışken, düşmanı yeni bir kurban daha seçiyor. Aziz’in öfkesi alevlenirken, Feride ile birlikte kardeşleri için büyük bir ateşin tam ortasında kalıyor.

Kerem, dedesinin karanlık tarafın en tepesindeki adam olduğunu öğrenirken, Sultan ve Fırat için Aziz’le beraber hareket etmek zorunda kalıyor. İki kardeş birlik olup zamanla yarışıyor.

Yolcu Satranc-ı Urefa’da, “Deniz” adımına ilerliyor. Aziz açmayı başardığı kutunun içindeki sırlar karşısında şaşkınlık yaşarken, kendini hızlı karar vermek zorunda olduğu kritik bir seçimin ortasına buluyor. Geçmiş Aziz için tekerrür ediyor. Kerem’in de dahil olmasıyla büyük savaş şimdi başlıyor.