Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 7. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz ve Kerem neler yaşanacak?

Vuslat 7. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz ve Kerem neler yaşanacak?

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizisi Vuslat, 6. bölümüyle 11 Şubat Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. Dizide başrolleri Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür paylaşmakta. Büyük beğeni toplayan Vuslat dizisinde Aziz ve Kerem arasında ipler iyice gerilmiş durumda.

Dizinin 18 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacağı, Aziz ve Kerem’in arasında neler olacağı merakla bekleniyor. Vuslat dizisinin 7. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Vuslat dizisinin 6. bölümünde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Fırat’ın köşktekilere ne ifade ettiği ortaya çıkmaya başlar. Salih Baba’nın geçmişiyle ilgili yeni soru işaretleri doğar. Can için endişelenen Faik ve ev ahalisi kendini toplamaya çalışmaktadır. Nehir, Feride’ye karşı sürpriz bir yönteme başvurur. Fırat, Kerem için önemini artırır. Perihan’ın gizli bir hastalığı ortaya çıkar. Yalçın, Aziz’i içeri atmanın yollarını aramaya devam ederken, Aziz ve Kerem arasında ipler iyice gerilir. Kerem, herkesi Aziz’e karşı kışkırtır. Aziz aradığı huzur ihtimaliyle beklemediği bir yerde karşılaşır.