Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat dizisi 4. bölüm 2. fragmanı izle!

Vuslat dizisi 4. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

“Her şeyin ömrü nasibi kadardır!” “Vuslat” 4. Bölümüyle 28 Ocak Pazartesi Saat 20:00’de… TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Vuslat, 28 Ocak Pazartesi akşamı dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. 4. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Vuslat’ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür paylaşırken, dizide Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi önemli isimler yer alıyor.

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın dördüncü bölümünde neler olacak:

Hastaneye kaldırılan Feride, mucizevi bir şekilde kurtulur. Yalçın, Aziz’e bilenirken soruşturmayla ilgili görev alır. Nehir, Feride’yi sert bir şekilde uyarır. Saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini herkes öğrenmeye başlamaktadır. Adıyamanlı’nın arkasındaki güç iyice merak konusu olur.

Sevim Aneta için endişelenir. Meczub gizemini korumaktadır. Feride, Aziz’i hayatından tamamen çıkarmaya çalışır. Hasibe, yine beklenmedik bir şey yapar. Faik ise dükkânı satmaya çalışır. Perihan ve Sultan arasındaki ipler yine gerilmeye başlamaktadır. Sultan tehlikeli bir işe kalkışır. Feride, Fırat’la yüzleştikten sonra tüm gücü tükenir.