Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat dizisi 4. bölüm fragmanı izle!

Vuslat dizisi 4. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı Vuslat, 21 Ocak Pazartesi akşamı 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ve kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat yine etkileyici bir bölüm ile ekrandaydı.

Vuslat dizisinin 4. yeni bölümü ise 28 Ocak Pazartesi akşamı TRT1 ekranında olacak.Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan Vuslat’ın yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte… Videodan 4. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Aziz’in yolu Meczub’la yeniden kesişiyor. Kerem, Fırat ve Feride’ye reddedemeyecekleri teklifler yapıyor. Davut, Şükrü’yü aramaya devam ediyor. Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyan Faik karakolun yolunu tutuyor.

Salih, Ahmet ve Tekin’i gizemli bir göreve çıkarıyor. Aziz, nezaretten çıkınca herkesle yüzleşiyor. Meczub, gizemli bir şekilde salıveriliyor. Kerem, oyunlarını oynamaya devam ediyor. Fırat, mahalleye caka satmaya dönüyor ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Kerem’in gizli planı hiç beklenmedik bir olayla sonuçlanıyor.