Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler?

Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler?

tarafından ker_def

TRT1 ekranında geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan Vuslat dizisinin 2. sezon çekimleri devam ediyor. Dizinin yeni sezon fragmanı yine ‘beyin yaktı’ yorumları ile karşılandı. Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin  güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Bu isimler arasında Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya dikkatleri çekmekte. Dizinin kadrosu daha da güçlendirildi. 4 yeni oyuncu katıldı.

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği Vuslat dizisinin yeni sezonunda 4 yeni karakteri ekranda göreceksiniz.

Onur Seyit Yaran, Yaprak Durmaz, Ergül Miray Şahin ve Büşra Yılmaz Vuslat dizisine 2. sezon başında katılan isimler oldular.

Onur Seyit Yaran (Enes)

Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler? 10

Onur Seyit Yaran, dizide imadan ve dolaylı yoldan anlatımdan uzak, açık sözlü, yatırım uzmanı Enes’i canlandıracak.

Yaprak Durmaz (Damla) 

Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler? 11

Zeki ve hırslı, yirmili yaşlarının başında, üniversiteden yeni mezun olmuş ve holdingte stilist olarak çalışmaya başlayan “Damla” karakterini ise sevilen oyuncu Yaprak Durmaz canlandıracak.

Büşra Yılmaz

Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler? 12

Takıntılı ve tehlikeli olabilecek bir karakteri canlandıracak olan Büşra Yılmaz, dizide yirmili yaşlarında, bakımlı ve güzel bir stajyere can verecek.

Ergül Miray Şahin (Yağmur)

Vuslat dizisi 4 yeni oyuncu katıldı! Hangi karakterlere hayat verecekler? 13

Otuzlu yaşlarının başında, enerjik ve atletik ve mesleğinin gereği sert bir mizaca sahip gözü kara bir polisi canlandıracak olan Ergül Miray Şahin dizide “Yağmur” karakterine can verecek.