Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinin Sultan’ı Gözde Kaya, Show TV’ni yıldızı parlayan dizisinde!

Vuslat dizisinin Sultan’ı Gözde Kaya, Show TV’ni yıldızı parlayan dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda ekrana gelen diziler arasında müthiş bir yarış var. Özellikle de Cuma akşamları birbirinden farklı yapımlar izleyici ile buluşuyor ve ekranda adeta dizi savaşları yaşanıyor. Show TV’de ikinci sezonu ile devam eden Ramo da reytinglerde son haftalarda bir miktar daha yükseliş sergileyerek yerini sağlamlaştırdı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo dizisinde aksiyon dolu bir hikaye var. İkinci sezonu ile izleyicileri daha da çok kendisine bağlayan Ramo’ya yeni bir oyuncu daha katılıyor. En son TRT1’de Şubat ayında final yapan Vuslat dizisinde rol alan Gözde Kaya, Ramo’da farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

2011 yılından itibaren oyunculuk serüvenine başlayan Gözde Kaya, Çilek Kokusu isimli dizideki Çağla karakteri ile akıllarda kalmıştı. Oyuncu sonrasında ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Hatice Sultan karakterine hayat verdi. Ardından ise yine TRT1 ekranında bu sefer de Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Vuslat’ta Sultan Korkmazer olarak izledik.

Vuslat dizisinin Sultan'ı Gözde Kaya, Show TV'ni yıldızı parlayan dizisinde! 7

Gözde Kaya, Ramo dizisine Nadya isimli bir karakterle geldi. Rus mafya liderinin eşine hayat verecek olan oyuncunun rolü ve performansı da merakla bekleniyor.

Oyunculuğa başlama hikayesi konusunda şansın yanında olduğunu söyleyen Gözde Kaya, “Oyun verdiğim esnada da zaten kötü gittiğimi düşündüğüm için kendimi salmıştım meğerse aradıkları o rahatlıkmış” diye konuşmuştu.