Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisi için sosyal medya başarısı çok yanıltıcı olabilir!

Ya Çok Seversen dizisi için sosyal medya başarısı çok yanıltıcı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni başlayan Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölüm reytinglerinin beklentilerin altında gerçekleşmesi şaşırttı. Dizinin ikinci bölümünde sonuçların nasıl geleceği de merak konusu oldu.

13 Temmuz Perşembe akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan gayet iyi bir uyum ortaya koydu. İki genç oyuncunun sosyal medyaya da yansıyan enerjileri, hayranlarının da katkıları ile dizi adına çok başarılı bir kampanyaya dönüştü. Ancak sosyal medya üzerinde yaşanan bu büyük kampanyanın yanıltıcı olabileceğini de hemen söylemek gerekiyor.

Kerem Bürsin hayranları bir süredir ünlü oyuncunun yeniden bir romantik komedi dizisiyle ekrana dönmesine çok yoğun bir destek sergiledikleri gözüküyor. Dünyanın dört bir yanından hayranının heyecanla takip ettiği Ya Çok Seversen dizisinde, Hafsanur Sancaktutan da kadın başrol olarak hemen benimsendi.

Oyuncuların uyumu ve sosyal medyada onlara gösterilen sevgiye bakarak Ya Çok Seversen dizisinin çok başarılı olabileceğini söylemek tam olarak doğru olmayacaktır. Burada önemli nokta reytingler olacak. Ancak reyting oranları 2’li seviyelerde ve bu durum yaz dönemi için bile normal değil.

Özellikle Arap kanalı MBC tarafından da gösterileceği ortaya çıkınca Ya Çok Seversen dizisinin yurt dışına hızla yayılma sürecinin başladığını söylemek mümkün. Ancak Türkiye’deki reyting gerçeklerini de unutmamak lazım.

Kerem Bürsin hayranları dizinin uzun süreli olmasını çok istiyor. Yurt dışı satışları da iyi giderse bunu sağlamak daha mümkün hale gelecek. Ancak bir başka gerçek var ki, sosyal medyada bu kadar yoğun ve etkili bir şekilde konuşulan Ya Çok Seversen dizisi, bu durumun karşılığı olması beklenen reytinglerden çok uzakta.

13 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak ikinci bölümde her şey daha net bir şekilde anlaşılacak. Reytinglerde bir sıçrama olması beklentisi var ama, bu gerçekleşmez ise de moraller bozulabilir.