Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu sihirli cümleyi söyledi, milyonların kalbini bir kez daha kazandı!

Afra Saraçoğlu sihirli cümleyi söyledi, milyonların kalbini bir kez daha kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, magazin gündeminden düşmediği günleri yaşıyor. Sezonu Yalı Çapkını dizisiyle başarıyla tamamlayan oyuncu, kariyerinin altın dönemini yaşıyor. Ödüller alıyor, rol aldığı dizi reyting rekorları kırıyor ve partneri Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Afra Saraçoğlu ne yapsa, ne söylese olay oluyor ve milyonlarca hayranı da onu yakından takip ediyor. Elle Style ödüllerinde “yılın televizyon yıldızı” ödülünün sahibi olan Afra Saraçoğlu, sözleriyle de kişiliği hakkında önemli detaylar sunuyor.

Ünlü oyuncunun hak, hukuk ve adalet konusundaki yaklaşımı da sosyal medyada takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

AfraSaraçoğlu diyor ki: “Dünyanın neresinde olursanız olun hak, hukuk ve adaletli olmak, iyi insan olmanın başlıca değerleridir.”

Gerçekten de oyuncunun söylediği gibi hak, hukuk ve adaleti savunmadan iyi bir insan olmak mümkün mü? Afra Saraçoğlu da bu sözleri kalpten söylüyor ve kendisinin hakka, hukuka ve adalete ne kadar büyük bir değer verdiğini ortaya koyuyor.

Afra Saraçoğlu sihirli bu sözleri ile aslında kendi kişiliğini de ortaya koyuyor ve iyi bir insan olmak için çaba harcadığından bahsediyor.