Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisi için sosyal medya şahane, reytingler sorun!

Ya Çok Seversen dizisi için sosyal medya şahane, reytingler sorun!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisi ilk başladığı yayın gününde sosyal medyada 250 binden fazla tweet atılan bir proje olarak adeta ortalığın tozunu attırdı. Twitter ortamında müthiş bir ilgi gören dizi, youtube’da da yayınlanan videolara gösterilen ilgi ile büyük dikkat çekti.

Ancak sosyal ve dijital platformlarda yaşanan bu büyük etkileşim dalgası, reytinglerde pek de işe yaramadı. Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisinin tüm izleyici gruplarında birinci olduğu 6 Temmuz akşamı, Ya Çok Seversen dizisi kötü bir reyting başlangıcı yaptı.

Tüm gruplarda da 2’li reytingler ile başlangıç yapan dizi sadece AB grubunda günü ikinci bitirerek dikkat çekti. Tüm kişiler kategorisinde beşincilik ve ABC1’de dördüncülük elde edilebildi.

Reytinglerdeki sıkıntıya rağmen, seyirciden tam not alan dizi, 16 ülkede birden gündeme oturdu…

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ilk bölümüyle seyirciyle buluştu.

Uzun zamandır merakla beklenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan dizi sadece ülkemizde değil İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşti.