Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, Ya Çok Seversen’in havasını söndürdü!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, Ya Çok Seversen’in havasını söndürdü!

tarafından ker_def

Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisinin 3. bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamı yayınlandı ve tüm izleyici gruplarında birincilik elde etti. Dizinin bu yüksek performansı, uzun süredir büyük bir beklenti yaratan Ya Çok Seversen’in kötü bir açılış yapmasının da nedenlerinden birisi oldu.

Kendi Düşen Ağlamaz isimli eğlence odaklı dizinin üçüncü bölümü yaz dönemi olmasına rağmen iyi sayılabilecek reytingler ile tüm izleyici gruplarında çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi ise uzun süredir yüksek bir beklenti yaratmıştı. Ancak bu beklentinin sosyal medyada çok yoğun olmasına rağmen, reytingler noktasında o kadar da güçlü olmadığı anlaşıldı.

Ya Çok Seversen dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde beşincilik, AB kategorisinde ikincilik ve ABC1’de ise dördüncülük elde etti.

Dizinin 13 Temmuz akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünün reytingleri artık daha da büyük bir önem kazandı.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisine sosyal medyada övgüler de artarak sürüyor.

Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı TRT 1 ’in beğeni ile izlenen yeni dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” perşembe akşamına 3 kategoride de damga vurdu.

Yayına girdiği ilk günden beri ilgi gören dizi youtube’da da trendlerden inmiyor. Övgü dolu paylaşımlar alan dizi yayınlanan bölümleri ve yeni tanıtımı ile Youtube’da Trend Videolar listesine girdi.