Ana sayfa Sosyal Medya Ya Çok Seversen dizisini yerli izleyiciden daha çok yabancı izleyiciler tutkuyla sahiplendi!

Ya Çok Seversen dizisini yerli izleyiciden daha çok yabancı izleyiciler tutkuyla sahiplendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi için ortaya atılan büyük iddiadan sonra iki bölümde de elde edilen reytingler uyumsuz bir görüntü çizdi. Dizi için çok büyük beklentiler yaratıldığı için olsa gerek, 2’li oranlarda gerçekleşen reytingler şaşırtıcı ve beklenmedik bir şok oldu.

Kerem Bürsin hayranlarının uzun süredir oyuncuyu yine romantik komedi hikayesinde görmek istemesi ve bunun sosyal medyada büyük karşılık bulmasına rağmen, Ya Çok Seversen dizisine yönelik yerli izleyicilerde çok da büyük bir heyecan yaşanmadığı anlaşılıyor.

Sosyal medyaya bakıldığında ise bu heyecanı görmek mümkün. Reytingleri sıkıntıları gösterse de sosyal medya gücü Ya Çok Seversen projesinin ilerleyen haftalarda durumu kurtarabileceğine yönelik umutları artırıyor.

Kerem Bürsin’in dünyanın dört bir yanındaki hayranı, diziyi takip ettiklerini, çok beğendiklerini ve hikayeyi de sevdiklerine yönelik olarak binlerce paylaşım yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

Özellikle youtube ortamında diziyle ilgili yapılan paylaşımlara bırakılan yorumlara bakarsanız yabancı dizi hayranlarının Ya Çok Seversen projesini ne kadar çok sahiplendiğini görebilirsiniz.

Ya Çok Seversen dizisini yerli izleyiciden daha çok yabancı izleyiciler tutkuyla sahiplendi! 7

Aynı heyecanın yerli dizi izleyicilerinde olmaması ve Kerem Bürsin hayranları dışında dizinin hikayesiyle çok da büyük bir kitleyi etkilemeyi başaramadığını görebilirsiniz.

Bazı izleyiciler ise; Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin uyumunun iyi olmadığını, ekranda yalan ve hırsızlık üzerine kurgulanan bir kadın karakterini çekici bulmadıklarını belirten yorumlarını sosyal medyada dile getiriyor.

Ya Çok Seversen dizisi için de kritik bir süreç yaşanacak gibi gözüküyor. Kanal D reytinglere bakarak diziyi yaz döneminde sürdürse de kış sezonuna taşımak istemeyebilir. Ancak Kerem Bürsin hayranlarının bunu kabullenmesi pek de kolay olmayacaktır.

Ya Çok Seversen için kurtuluş formülü ise reytinglerini artıracak hikaye dinamizmini ortaya koyması olabilir. Şayet hikaye daha hareketlenir ve izleyici ilgisini çeker ise reytingler artabilir ve bu tüm durumu değiştirecek bir etki yaratabilir.