Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Taktikleri 2 filminin olumlu etkisi Şükrü Özyıldız’in yeni dizisine de yansıyacak!

Aşk Taktikleri 2 filminin olumlu etkisi Şükrü Özyıldız’in yeni dizisine de yansıyacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri 2 isimli sinema filmine ilgi artıyor. Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisinin geçen yıl ilki yayınlanan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi hikayesinin yeni versiyonu da çok beğenildi.

Aşk Taktikleri 2’nin 14 Temmuz tarihinden itibaren Netflix’te izleyiciler ile buluşmasının ardından sosyal medyada da büyük bir hareketlenme meydana geldi. Sezon içinde Adım Farah dizisiyle yine hayranlarını mest eden bir Demet Özdemir vardı.

Şükrü Özyıldız ise Ruhun Duymaz isimli yeni romantik komedi dizisinde Burcu Özberk ile partner oldu ve 24 Temmuz pazartesi gününden itibaren yeni dizi izleyicilerle buluşacak.

İki başrol oyuncusu için de kariyerlerinde çok olumlu bir sürecin yaşandığı bir dönemde Netflix platformunda dünya çapında başarılı bir çıkış yapan Aşk Taktikleri 2 filminin sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu söylemek lazım.

Aşk Taktikleri 2 filminin olumlu etkisi Şükrü Özyıldız'in yeni dizisine de yansıyacak! 8

Dünya genelinde 52 ülkenin verileri incelendiğinde Aşk Taktikleri 2 filminin üçüncü sıradan listeye girmesi ve “En İyi 10” proje arasında yer alması büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Netflix ile birlikte dünyanın birçok ülkesine yayılan Aşk Taktikleri 2 filminin bu başarısı, iki başrol oyuncusunun hem kariyerlerine olumlu etki yaptı hem de yer aldıkları projelerin önemini bir kat daha artırdı.

İşte tam da bu noktada Ruhun Duymaz isimli yeni dizinin zamanlamasının çok iyi olduğunu, Şükrü Özyıldız’ın da önümüzdeki haftadan itibaren daha çok gündeme geleceğini değerlendirmek yanlış olmayacaktır.

Aşk Taktikleri 2 filminin olumlu etkisi Şükrü Özyıldız'in yeni dizisine de yansıyacak! 9

Hayranları tarafından ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ olarak tarif edilen Burcu Özberk için de yeni dizinin önemi büyük.

Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk ikilisinin elde edeceği reyting ve sosyal medya sonuçları da şimdiden büyük merak konusu oldu.