Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı Damat’tan sonra Maria ile Mustafa çok farklı geliyor!

Yabancı Damat’tan sonra Maria ile Mustafa çok farklı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yıllar önce yayınlanan Yabancı Damat dizisi büyük başarı kazanmıştı. Özgür Çevik ile Nehir Erdoğan’ı başrolde buluşturan dizide Niko ile Nazlı aşkını izlemiştik. Yunanlı damat Niko’dan bugüne tam 13 yıl geçti. 2007 yılında yayınlanan Yabancı Damat, komedi unsurları da olan bir yapımdı.

Birçok izleyici atv ekranında yayınlanacak olan Maria ile Mustafa’yı da Yabancı Damat’a benzetiyor. Ama dizinin usta yönetmeni Faruk Teber, bu benzerliğe karşı çıktı. Sosyal medyada bir canlı yayında konuşan Faruk Teber, Maria ile Mustafa dizisinin komedi değil bir dram yapımı olduğunun altını çizmişti. Yayınlanan fragmanlar ile büyük bir heyecana sahne olan Maria ile Mustafa dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.

Yakında atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in paylaştığı Maria ile Mustafa’nın ilk afişi bugün yayınladı.

Yabancı Damat'tan sonra Maria ile Mustafa çok farklı geliyor! 7

Tanıtımlarındaki büyülü sahnelerle, seyircinin merakla beklediği dizi, yabancı bir kız ile Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu alıyor.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, Maria ile Mustafa’nın yönetmen koltuğunda ise usta isim Faruk Teber oturuyor.

Maria ile Mustafa çok yakında atv’de!