Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in güzeller güzeli Eftalya’sı Şebnem Hassanisoughi dizi dünyasına dönüyor!

Vatanım Sensin’in güzeller güzeli Eftalya’sı Şebnem Hassanisoughi dizi dünyasına dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlandığı dönem büyük ilgi gören ve Kurtuluş Savaşı’nda geçen Vatanım Sensin dizisinin üzerinden altı yıl geçti. Dizi birçok genç ismin büyük bir üne kavuşmasını sağladı. Vatanım Sensin’in unutulmaz oyuncularından biri de Şebnem Hassanisoughi’ydi. Başarılı oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor.

Dizi dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Şebnem Hassanisoughi, Vatanım Sensin’den sonra bir dizide rol almadı. Vatanım Sensin’de canlandırdığı Eftelya karakteri ise hiç unutulmadı. Oyunculuğunun yanı sıra dizide seslendirdiği şarkılarla da hafızalara yer eden Eftelya’nın hüzünlü sonu izleyicileri göz yaşına boğmuştu.

Şebnem Hassanisoughi, altı yıl sonra dizi setlerine geri dönüyor. Yetenekli oyuncu, Disney Plus için çekilecek Süperstar isimli dizide rol alacak. Başrollerini Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşacağı dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.

Vatanım Sensin’in güzeller güzeli Eftalya’sı Şebnem Hassanisoughi dizi dünyasına dönüyor! 7

Dizide Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu ve Şebnem Hassanisoughi’nin yanı sıra yine usta isimler olan Tolga Tekin ve Ahmet Rıfat Şungar rol alacak. Pınar Deniz, Süperstar isimli dizide gündüzleri oyunculuk yapıp geceleri seri katile dönüşen bir kadını canlandıracak. Yasemin isimli bu karakter kurbanlarını özellikle kadına ve çocuklara şiddet uygulayanlardan seçece.

Yargı dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncunun kısa bir süre dinlendikten sonra Süperstar isimli Disney Plus dizisi için yeniden sete çıkması bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz arasındaki uyum da şimdiden merak konusu oldu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı’ndan mezun olan Şebnem Hassanisoughi 2012 yılında yayınlanan Kayıp Şehir isimli dizide canlandırdığı Zeynep karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.