Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yabani dizisinin başrol oyuncularından Şebnem Hassanisoughi bir kez de şarkıları ile mest etti!

Yabani dizisinin başrol oyuncularından Şebnem Hassanisoughi bir kez de şarkıları ile mest etti!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında salı akşamları yayınlanan Yabani isimli dizide başrolde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Şebnem Hassanisoughi gibi önemli isimler bulunuyor..

Hikayesi ile öne çıkan dizinin güçlü reytingler alması ve geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesinde oyunculuk başarıları da öne çıkıyor. Bu isimler arasında bulunan Şebnem Hassanisoughi, dizi dışında şarkılarla sahneye çıkarak da hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

Oyuncu Şebnem Hassanisoughi Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Ankara’da buluştu.

İlk kez Cumhurbaşkanlığı Polka Senfoni Orkestrası ile sahneye çıkan Şebnem Hassanisoughi tüm seyirciyi ayağa kaldırıp dans etmeye davet etti.

Şef Zafer Gündoğdu yönetimindeki ağırlıklı olarak kadın sanatçılardan oluşan orkestra, Türk müziği eserlerini CSO Ada Ankara Ana Salon’da seslendirdi.

Orkestraya eşlik eden solistler Zeynep Başkan ve Şebnem Hassanisoughi, ‘Kavaklar’ (Sezen Aksu), ‘Aynalar’ (Salim Dündar), ‘Elbet Bir Gün Buluşacağız’ (Zeki Müren), ‘Kimseye Etmem Şikayet’ (Müzeyyen Senar), ‘Kalbim Ege’de Kaldı’ (Sezen Aksu), ‘Bahça Duvarindan Aştım’ (Neşet Ertaş) gibi bir çok eseri seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.