Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! ‘Gümbür gümbür geliyoruz!’ diyor resmen!

Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! ‘Gümbür gümbür geliyoruz!’ diyor resmen!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında bu sezon üç dizi yer alacak. Birisi günlük, diğer ikisi Prime Time kuşağında. Bu dizilerden birisinin aksiyon dizisi olacağı ve dünya çapında dikkat çekeceğini TV Eleştirmeni Sina Koloğlu yazmıştı. Bir diğer dizi ise günlük bir dizi olacak. Kanalın en çok merak edilen şu andaki projesi ise Tuzak dizisi!

Başta sessiz sedasız hazırlıkları süren dizide oyuncuların birer birer ortaya çıkmasının ardından merak giderek artmaya başladı! Hercai dizisiyle ünlenen ve geçtiğimiz sezon Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Akın Akınözü, dizinin ilk öne çıkan ismiydi. Başrolde yer alan oyuncunun kiminle partner olacağı uzun zaman merak konusu olmuştu.

Sonunda bu ismin Bensu Soral olduğu öğrenildi. Soral, kendi instagram hesabından yaptığı Tuzak dizisinin yakında ekrana geleceği ibaresinin yer aldığı fotoğrafla, dizide oynayacağını da göstermiş oldu. Hikayesi başarılı senarist Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan ve bir intikam hikayesi olduğu öğrenilen Tuzak dizisinde ayrıca usta oyuncu Talat Bulut’un da bir iş insanı olarak yer alacağı bir süre önce öğrenilmişti.

Bu isimlerle birlikte dizinin kadrosunda en son Çukur dizisi ile ekrana gelen ve Netflix’in Zeytin Ağacı dizisiyle de ayrıca yaz sezonunda konuşulan Rıza Kocaoğlu’nun da kadroda yer alması, diziye olan heyecanı katlamaya başlamıştı. İlerleyen süreçte İlayda Çevik’in de kadroda yer aldığı öğrenildi.

Sina Koloğlu, Tuzak dizisiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Tuzak ile birlikte bu sezon tv8’de yayınlanacak iki diğer dizinin başında, kanalın pek çok yarışmasının da beyin takımı olan üç isim, Esat Yontunç, İrem Kanan ve Bilgin Arslan yer aldığını belirtmişti.

Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! 'Gümbür gümbür geliyoruz!' diyor resmen! 10

Uzun yılların verdiği tecrübe ile bu ekibin ortaya koymak için arka planda hazırlıklarını sürdürdüğü Tuzak dizisi, sezonun ilgi çekici yapımlarından birisi olmaya şimdiden aday. Kadrosundaki isimlerin başarılı oyunculuklarıyla bilinen isimler olması, diziyle ilgili heyecanı da katlamakta.

Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! 'Gümbür gümbür geliyoruz!' diyor resmen! 11

Kadroya son katılan ismin de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Emine rolü ile herkesin beğenisini kazanan Naz Göktan olduğu gündeme gelmişti. Demet Özdemir ile de dizi sürecinde ve sonrasında yakın arkadaş olan Göktan, dizideki başarılı oyunculuğu ile izleyenlerin dikkatini çekmişti. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Naz Göktan, BluTV’nin Saygı dizisinde de Hacer karakteri ile beğenilmişti.

Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! 'Gümbür gümbür geliyoruz!' diyor resmen! 12

Kadro bu isimlerle de bitmiyor! Geçtiğimiz sezon Yargı dizisinde oynadığı Engin karakteri ile bir anda dikkatleri çeken Onur Durmaz da Tutsak’ın kadrosunda. Ayrıca genç oyuncular Emir Benderlioğlu ve Yağız Can Konyalı da yine kadroya dahil olan isimler arasında.

Tuzak dizisi kadrosuyla giderek daha çok şaşırtıyor! 'Gümbür gümbür geliyoruz!' diyor resmen! 13

Hepsi de birbirinden başarılı ve büyük hayran kitlelerine sahip oyuncuları bir araya getiren dizi, kadrosuyla şimdiden dikkatleri fazlasıyla üzerine çekmiş durumda! Dizinin Eylül sonu veya Ekim ayının başında ekrana gelmesi bekleniyor…