Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı’nın Tuzak dizisindeki en büyük şansı Rıza Kocaoğlu olacak!

Yağız Can Konyalı’nın Tuzak dizisindeki en büyük şansı Rıza Kocaoğlu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yağız Can Konyalı, yeni sezonda Tuzak isimli tv8 dizisinde yer alacak. Başrolde yer alan isimlerden birisi olması, genç oyuncu adına son dönemdeki yükselişinin de bir devamı niteliğini taşıyor.

2012 yılında Öyle Bir Geçen Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Aydın karakteri ile milyonları etkileyen Yağız Can Konyalı, daha ilk projesinde popüler olmanın şansını yakalamıştı. Ardından oyuncunun farklı rollerde kendisini geliştirdiğini ve çok iyi bir kariyer yönetimi ile de yoluna emin adımlarla devam ettiğini gözlemledik.

Adı Mutluluk dizisindeki Zeki karakterinin yanı sıra sinema filmlerinde de başarılı oyunculuk performansları sergileyen Yağız Can Konyalı, en büyük kariyer çıkışını ise Bizim Hikaye isimli unutulmaz dizideki Rahmet Eli Bol karakteri ile elde etti.

Yağız Can Konyalı'nın Tuzak dizisindeki en büyük şansı Rıza Kocaoğlu olacak! 8

İlk başrolü olan Aşk Ağlatır dizisinin kısa sürmesinin talihsizliğini yaşayan oyuncu, sonrasında ise Arıza dizisinde yine etkili bir şekilde ekrandaydı. Fatma isimli Netflix dizisinin yanı sıra Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse dizileriyle de dijital proje deneyimi yaşayan oyuncu, yeni sezonda yine bir televizyon dizisiyle ekranda olacak.

Akın Akınözü, İlayda Çevik Talak Bulut, Rıza Kocaoğlu gibi birbirinden etkili isimlerin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi, yeni sezonun aksiyon dolu yapımlarından birisi olacak.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’de yayınlanacak olan dizinin bir başka özelliği ise Fabrika Yapım ile birlikte Acun Medya’nın da yapımcı olarak projede bulunması olarak gözüküyor.

Aziz dizisinden ayrılan senarist Eylem Canpolat’ın hikayesini yazmakta olduğu Tuzak dizisinde Yağız Can Konyalı’yı Mete isimli karakterde izleyeceksiniz. Rıza Kocaoğlu ile abi-kardeş rollerinde yer alacak olması da genç oyuncu adına büyük bir fırsat olacak.

Yağız Can Konyalı'nın Tuzak dizisindeki en büyük şansı Rıza Kocaoğlu olacak! 9

Güven ile Mete kardeşlerin hikayede güçlü bir konumu var ve Rıza Kocaoğlu, deneyimleri ile Yağız Can Konyalı için kendisini geliştirme noktasında önemli katkılar sunabilir.

Zeytin Ağacı dizisindeki Fiko karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Rıza Kocaoğlu, oyunculuk yolculuğunda ustalık dönemine geçiş yaptı. Bu süreçte yer alacağı projelerdeki genç isimlere deneyimlerini aktaracak olan Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı için de bir şans anlamına geliyor.

Akın Akınözü’nün Umut isimli bir avukatı canlandıracağı dizi için ön hazırlıklar ve oyuncu arayışları devam ediyor. Dizi için ekibin Eylül ayında sete çıkması bekleniyor.