Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin ile ilgili konuştu!..

Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin ile ilgili konuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in, Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’le sosyal medyada yeniden takipleşmesi, ‘Aşk yeniden mi?’ sorusunu akıllara getirmişti.

Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin ikilisinin  2013-2014 yıllarında yayınlanan Güneşi Beklerken dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014 yılında ilişkilerini noktalamıştı.

Kerem Bürsin’in geçtiğimiz günlerde, bir süredir birlikte olduğu Hande Erçel’den ayrılması ve Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyada yeniden takipleşmesi aşk iddialarını gündeme getirdi.

ATV’de yayınlanan Kalp Yarası adlı dizinin sona ermesiyle Hatay’dan İstanbul’a dönen Yağmur Tanrısevsin, Habertürk Gazetesi’nden Tolga Aslan’ın bu konudaki sorularını yanıtladı.

Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin ile ilgili konuştu!.. 8

Bürsin ile arkadaş olduklarını söyleyen Yağmur Tanrısevsin, “Tekrar aşk durumu yok” diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanladı.

Kalp Yarası için dokuz aydır Hatay’da yaşadığını ve yöreyi çok sevdiğini söyleyen Tanrısevsin, “Rol aldığım dizi bitti, güzel bir işti. Dokuz aydır Hatay’da yaşıyordum, ben de yeni geldim İstanbul’a. Planlıydı bitmesi tabi üzgünüm, oyuncu arkadaşlarımla vedalaşmak üzdü. Hatay’ı çok sevdik. Çok güzeldi orada yaşam.

Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin ile ilgili konuştu!.. 9

Tatillerde bile İstanbul’a gelmeden orada vakit geçiriyordum. Hatay’ın yemekleri çok güzeldi, tavsiye ederim. Yine bir proje olursa giderim.” şeklinde konuştu.

Oyuncu, yeni projeler için senaryolar okuduğunu ancak netleşen bir iş olmadığı için açıklama yapmaktan kaçındığını da söyledi. Dönem işi yapmayı istediğini ifade eden Yağmur Tanrısevsin, “Yeni projeler için görüşmelerimiz var ama şu an netleşmedi. Dönem işi hiç deneyimlemedim. Neden olmasın?” ifadelerini kullandı.