Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus çok sert geliyor! Çok ünlü iki isimle daha anlaşma yaptı!

Disney Plus çok sert geliyor! Çok ünlü iki isimle daha anlaşma yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşma yapan dijital yayın platformu Disney Plus, Türk izleyicisinin karşına bomba gibi çıkmaya hazırlanıyor. Agresif stratejisine devam eden platform son olarak iki ünlü isimle daha anlaşma imzaladı.

Ağustos ayında Türk izleyicisinin karşısına çıkacağı belirtile Disney Plus, Netflix’e çok büyük bir rakip olarak gelmeye hazırlanıyor. Platform Türkiye’nin en ünlü isimleriyle yaptığı anlaşmalarla gündem olmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Disney Plus, son olarak Aslı Enver ve Eda Ece’yle anlaşma imzaladı.

Disney Plus çok sert geliyor! Çok ünlü iki isimle daha anlaşma yaptı! 63

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olan Aslı Enver çok uzun süredir ekrandan uzakta. Başarılı oyuncu en son Babil dizisinde rol almış, araya pandemi de girince setlere ara vermişti. Aslı Enver halen daha önce çektiği ve başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli filmle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Son dönemin başarılı oyuncularından Eda Ece ise Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyor. Beşinci sezonuna başarılı bir şekilde devam eden dizi reytinglerde çok iyi gittiğinden önümüzdeki sezon da devam edeceği belirtiliyor.

Disney Plus çok sert geliyor! Çok ünlü iki isimle daha anlaşma yaptı! 64

Bugüne kadar Engin Akyürek, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi çok başarılı isimlerle anlaşma imzalayan dijital yayın platformu Disney Plus’ın bünyesine kattığı son isim Metin Akdülger olmuştu. Başarılı oyuncu Disney Plus için çekilmeye başlanan Dünyayla Benim Aramda isimli dizide rol alacak.

Bu arada Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanan ve bu amaçla çok agresif bir strateji yürüten Disney Plus’un çok yakında bir tanıtım filmi çekeceği belirtiliyor. Bu tanıtım filminde anlaşma yaptığı oyuncular yer alacak.