Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yakamoz S245 dizisiyle sürpriz yapan Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı kimseye bırakamıyor!

Yakamoz S245 dizisiyle sürpriz yapan Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı kimseye bırakamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin kızı Mercan’ın doğumundan bu yana annelik memnuniyeti her halinden belli oluyor. Burak Yamantürk ile evli olan Özge Özpirinçci, geçen sezon çekimleri yapılan Yakamoz S245 dizisiyle birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Tolga Karaçelik’in yönetmenlik tecrübesi ile yine alkış aldığı dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor. Netflix’te 20 Nisan’da yayınlanmasının ardından büyük ilgi gören dizide Defne karakteri ile Özge Özpirinçci’yi de görüyoruz… Oyuncu, dizinin altıncı bölümünde ölen Defne karakteri ile kısa bir macera yaşadı ve ilerleyen sezonlar olursa yer almayacağı da ortaya çıktı.

Kızı Mercan ile ilgilenen Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S245 dizisinin tanıtımında yer almaması da herkesin dikkatini çekti. Tabii ki bunun altında yatan neden kızı Mercan’ı kimseye bırakmak istememesi.

Yakamoz S245 dizisiyle sürpriz yapan Özge Özpirinçci, kızı Mercan'ı kimseye bırakamıyor! 7

Ünlü oyuncu, setlere dönme konusunda da acele etmiyor ve kızını büyütmek hedefiyle şimdilik yoluna devam ediyor. Dizinin tanıtım buluşmasına kızının bakımı nedeniyle katılmak istemeyen oyuncunun, bu tür organizasyonlarda bir süre katılmama kararı aldığı konuşuluyor.

Yavuz Tuğrul’un yeni filminde Özge Özpirinçci’nin de rol alacağı iddialarını oyuncu doğrulamamıştı. Hayatında şu anda kızı Mercan’ı sağlıklı büyütmek dışında başka bir plan bulunmayan oyuncu,“Mercan ile ilgileniyorum, onu büyütüyorum. Onunlayım hep” diyerek de projelerle ilgilenmediğini ortaya koydu.

Yaz ayları için planlarından da bahseden oyuncu, ailecek tatil yapma, güzel ve sakin bir yaz geçirme hedefini ortaya koydu. Oyuncunun net olan bu sözleri, yakın zamanda bir projede yer almayacağını da anlatmaya yetiyor.