Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin sezon finali yaklaşırken, Celil Nalçakan’ın planı da ortaya çıktı!

Kardeşlerim dizisinin sezon finali yaklaşırken, Celil Nalçakan’ın planı da ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin sürükleyici karakteri olan Akif Atakul olarak Celil Nalçakan’ın ortaya koyduğu performans parmak ısırtıyor… Dizinin setinde en neşeli isimlerinden olan, genç oyunculara sunduğu destek ile de dikkatleri çeken Celil Nalçakan, aynı zamanda Kardeşlerim dizisinin belkemiği bir karakteri de canlandırıyor.

Dizide vazgeçilemeyecek en önemli karakter Akif… Çünkü onun kötülüklerle dolu ve her planının başarıya ulaştığı ama sevimliliğiyle de bunları örtmeyi başardığı bir ortam, Kardeşlerim dizisinin de izleyicilere çekici gelen yanı… Dizide genç oyuncuların başarıları ve onların güçlü uyumları elbette ki çok önemli. Ancak kötü bir karakterin hikayeyi sürüklediği gerçeği de unutulmamalı.

Kardeşlerim dizisi ikinci sezon finaline doğru adım adım ilerliyor… Mayıs ayında dizinin ara vermesi bekleniyor… Eylül ayına kadar 3 aylık dönemde bazı oyuncular tatil yaparken, bazıları ise daha şimdiden yeni projeler için anlaşmalar yapmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Celil Nalçakan oldu.

Kardeşlerim dizisinde çekimler devam etmesine rağmen, Celil Nalçakan’ın yeni projesi ortaya çıktı. Usta oyuncu Metin Akpınar’ın da içinde yer aldığı Kadın Kafası isimli filmin önemli bir karakterini de Celil Nalçakan canlandıracak.

Kardeşlerim dizisinin sezon finali yaklaşırken, Celil Nalçakan'ın planı da ortaya çıktı! 7

Kadın Kafası sinema filmi projesinde ayrıca şu oyuncular da yer alıyor: Ufuk Özkan, Melis Birkan, Türkü Turan, Hande Katipoğlu, Açelya Elmas, Derya Alabora, Hakan Bilgin, Gülçin Hatıhan, İrfan Kangı, Umut Aksoy.”

Çekimlerine pazartesi günü başlanacak olan film için ekip okuma provalarına da başladı…