Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu sosyal medyada aşka geldi!..

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu sosyal medyada aşka geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı’nda ‘Han’ rolüyle ekranlara gelen oyuncu Birkan Sokullu’nun özel hayatında yüzü aşktan yana gülüyor.

Yakışıklı oyuncu uzun süredir iş insanı Kemal Gürkaynak’ın kızı Eda Gürkaynak’la birlikte. Çift, magazin basınının da gözde çiftleri arasında yer alıyor.

Sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını zaman zaman instagram hesabından paylaşan Birkan Sokullu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutladı.

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu sosyal medyada aşka geldi!.. 8

Birkan Sokullu’nun, sevgilisinin anne ve babasıyla tanışarak aileye girdiği de magazin basınında yer almıştı. Ünlü oyuncu, ‘Mutlu yıllar’ yazdığı paylaşımıyla Eda Gürkaynak’ın doğum gününü kutladı.

Sosyal medyaya mesafeli duruşuyla bilinan Birkan Sokullu’nun bu paylaşımı hayranlarını mutlu etti. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu sosyal medyada aşka geldi!.. 9

Özel hayatını göz önünde yaşamayı sevmeyen Birkan Sokullu’nun paylaşımı hayranlarını da şaşırttı. Eda Gürkaynak’ın doğum gününden paylaştığı görüntü ve oyuncunun keyifli hali hayranlarını mest etti.

Eda Gürkaynak da sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür etti. Çiftin enerjisi çok sevilirken oyuncunun hayranları ne zaman evleneceklerini de merak ediyor.