Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciye göre Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı yeni dizi Baba’nın afişinde büyük bir eksik var!

İzleyiciye göre Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı yeni dizi Baba’nın afişinde büyük bir eksik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Baba dizisinin ilk bölümü için geri sayım devam ediyor. Dizinin posteri sosyal medyada paylaşıldı. Oldukça etkileyici bir tasarıma sahip poster çok beğenildi ancak izleyiciye göre çok büyük bir eksiklik var.

Usta oyuncu Haluk Bilginer ve son dönemin parlayan yıldızlarından Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren dizinin ilk bölümü 15 Şubat Salı akşamı izleyiciyle buluşacak. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin salı akşamı reytinglerini nasıl etkileyeceği büyük bir merakla konusu.

Baba dizisinin posteri sosyal medyada paylaşıldı. Çalışma, bugüne kadar gördüğümüz dizi posterlerinden oldukça farklı bir tasarıma sahip. Posterde sadece Haluk Bilginer’i görüyoruz. Aile üyelerinin olduğu tahmin edilen ellerin tümü babayı canlandıran Haluk Bilginer’i tutuyor. Haluk Bilginer’in tek gözü ise ailenin üzerinde.

İzleyiciye göre Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı yeni dizi Baba’nın afişinde büyük bir eksik var! 7

Aslında oldukça anlamlı bir poster. Bu tasarım Haluk Bilginer’in canlandıracağı baba karakterinin ne kadar güçlü olacağı konusunda da önemli bir ipucu veriyor. Dizinin posteri birçok izleyici tarafından beğenildi ama bir yanıyla da eleştiri yağmuruna tutuldu.

İzleyicilerin posteri eleştirmesinin en önemli sebebi, Tolga Sarıtaş’ın tasarımda yer almaması. İzleyiciye göre dizinin çok önemli bir karakteri olan Tolga Sarıtaş’ın posterde görünmemesi büyük bir eksiklik.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi ‘Baba’ Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alacak. Saruhanlı ailesi, bir uçak kazasının ardından şoke edici bir gerçeği öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişiyor. Saruhanlı ailesinin yaşayacakları şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Dizide Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kalemi Çağrı Bayrak’ın rejisiyle buluşuyor.