Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da senaryo hareketlendi, reytingler yükselişe geçti!

Camdaki Kız’da senaryo hareketlendi, reytingler yükselişe geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların reyting birincisi Camdaki kız birkaç haftadır reytinglerde büyük düşüş yaşamıştı. İzleyici inatla bunun sebebinin hikayenin sakız gibi uzaması, bir türlü ilerlememesi olduğunu söylüyordu. Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümünde senaryo hareketlendi. Bu durum reytinglere de yansıdı.

Kanal D’nin çok sevilen dizisi Camdaki Kız dün akşam yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Son birkaç haftadır, özellikle Fox TV dizisi Mahkum ekrana gelmeye başladıktan sonra reytinglerde düşüş yaşayan dizi nihayet yükselişe geçti.

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi dün akşam yayınlanan 30 bölümüyle puanını yükselterek tüm izleyicilerde dördüncü sıraya yükseldi. Dizi geçen haftaki bölümünde dokuzuncu sıraya kadar gerilemişti.

Camdaki Kız’da senaryo hareketlendi, reytingler yükselişe geçti! 7

Bunun sebebi Camdaki Kız’ın hikayesinin hareketlenmeye başlaması. Dün akşamki bölümde Nalan’ın hamile olduğu aileye açıklandı ve ailede büyük bir mutluluk yaşandı. Ancak bu haberi öğrenen Hayri ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Camdaki Kız’ı büyük bir heyecanla izlemeye başlayan izleyiciler, bir süredir özellikle ikinci sezonda hikayenin gittikçe durağanlaşmasından ve daha fazla hareketin yaşanacağı ikinci aşamaya geçilememesinden şikayetçi.

Dizinin uyarlandığı aynı adlı romana göre Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri Hayri’ye aşık olacak ve her şeyi bırakarak onun yanına yerleşecekti. Hayri hikayeye hızlı bir giriş yaptı ancak bir türlü Nalan’ın hayatındaki asıl karaktere dönüşemedi.