Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz isyan etti, takipçileri durumu yadırgadı!

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz isyan etti, takipçileri durumu yadırgadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yusuf Çim ve Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Ekin Mert Daymaz en son Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi ile ekranlarda boy gösterdi.

Nilay Deniz ile birlikte rol aldığı sinema filmi Masal’ın Kıbrıs’taki çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a dönen Ekin Mert Daymaz, İstanbul’da bir süredir yaşanan taksi kriziyle çileden çıktı.

İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda taksi bulamadığından yakınan Ekin Mert Daymaz takipçilerine; ‘İstanbul’da hala taksi problemi olmadığını düşünen var mı arkadaşlar?’ diye sordu.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz isyan etti, takipçileri durumu yadırgadı! 9

Dakikalarca taksi arayıp bulamadığını ve mağdur olduğunu belirten Ekin Mert Daymaz, ‘Durakları ne zaman arasam araç yok. Her gün insanlar sokakta saatlerce taksi arıyor, 3 kuruş daha fazla kazanıcam diye bu kadar insanı mağdur etmek niye?’ sözleriyle isyan etti.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz isyan etti, takipçileri durumu yadırgadı! 10

Bazı takipçilerinin kendisine ‘Senin araban yok mu sen neden karışıyorsun?’ şeklinde tepki göstermesinden de yakınan Ekin Mert Daymaz, kendisini eleştiren takipçilerine ‘Çıkın şu bana dokunmayan yılan bin kafasından’ sözleriyle tepki gösterdi.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz isyan etti, takipçileri durumu yadırgadı! 11