Ana sayfa Sinema Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’yi bir araya getiren Obsesyon filmi ne zaman yayınlanacak?

Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’yi bir araya getiren Obsesyon filmi ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların iki sevilen ismi Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’nin başrollerinde yer aldığı Obsesyon isimli filmin çekimleri çok uzun süre önce tamamlandı. Ancak film hala vizyona girmedi. Bu arada filmin hikayesiyle ilgili ayrıntılar da geldi.

Başrollerini Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli, Sarp Can Köroğlu ve Burcu Karakaya’nın paylaştığı Obsesyon isimli sinema filminin çekimleri yaklaşık altı ay önce tamamlandı. Yönetmenliğini Eray Altay’ın üstlendiği filmin yapımcısı ise Ensar Sevim ve Nilay İslamoğlu oldu. Ne Film Medya tarafından hazırlanan Obsesyon isimli sinema filminin çekimleri yaklaşık üç hafta sürdü ve İstanbul’da gerçekleştirildi.

Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli hayranları o zamandan bu yana Obsesyon filminin vizyona girmesini bekliyor. Obsesyon’un vizyon tarihi 13 Mayıs olarak açıklanmıştı ancak film hala gösterime girmedi. İki oyuncunun hayranları filmi büyük bir heyecanla bekliyor.

Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’yi bir araya getiren Obsesyon filmi ne zaman yayınlanacak? 7

Bu arada filmin konusuyla ilgili bir ayrıntı da geldi. Buna göre Ekin Mert Daymaz’ın canlandırdığı Mert çevresi tarafından çok sevilen ve takdir edilen bir gençtir; ancak Mert aynı zamanda düzen takıntısı olan da obsesif bir adamdır. Mert Beren’e aşık olur onu elde etmek için kusursuz planlar yapar.

Gerilim türündeki filmin hikayesi izleyicide büyük bir merak uyandırdı. Bu arada filmin hikayesi, bir süre önce Netflix’te yayınlanan You dizisine benzetildi. You dizisinin hikayesi de şöyleydi:

Zeki bir New York’lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz.