Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım böyle bitmemeliydi! Büyük hayal kırıklığı yarattı!

Seni Kalbime Sakladım böyle bitmemeliydi! Büyük hayal kırıklığı yarattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında benzerini çok da fazla görmediğimiz romantik komedi tarzında bir dizinin yayınlanacağı yaz başında gündeme geldiğinde izleyici heyecanla diziyi beklemişti. Özellikle Sevda Erginci hayranları için Seni Kalbime Sakladım, merakla beklenen bir yapım olmuştu. Genç kuşağın başarılı isimlerinden Ekin Mert Daymaz ile partner olmaları da ikilini hayranları tarafından ilk günden beri beğeni toplamıştı.

TRT’nin romantik komedi türündeki bir diziyi ekrana getirecek olmasının da heyecanı ile kimi izleyiciler için Seni Kalbime Sakladım’ı sevdi. Fakat beklenen ilgiyi ne yazık ki göremediği dizi. Yine de TRT’nin diğer kanalların aksine bir kaç bölümde diziyi bitirme ihtimalini de uzak görüyordu izleyenler.

Fakat beklenenin aksine TRT’den Seni Kalbime Sakladım dizisinin reytinglerinin düzelmemesi nedeniyle 7. bölüm ile birlikte final kararı alındı. Kararı şaşkınlık ve hayal kırıklığı ile karşıladı izleyenler. 11 Ağustos Perşembe akşamı son bölümü yayınlanan Seni Kalbime Sakladım’ın final kararının açıklanmasından sonra sosyal medyadan tepkiler de başladı.

Kısa sürede izleyicilerden gelen isyan ve eleştiri dolu mesajlar dikkatleri çekmeye başladı. TRT’nin bu kadar kısa sürede, şans vermeden diziyi bitirdiği görüşünü paylaşan izleyenler, bu duruma hem şaşırdı hem de tepki gösterdiler.

Seni Kalbime Sakladım böyle bitmemeliydi! Büyük hayal kırıklığı yarattı! 7

Kamu yayıncısı olan TRT1’in bugüne kadar dizilere erken final yaptırmadığı biliniyor. Her şekilde dizilere belli bir süre tanıyan kanal, izleyicide bu konuda diğer kanallardan farklı bir algı yaratmıştı. Fakat Seni Kalbime Sakladım’da beklenen olmadı ve 7. bölümle birlikte dizinin bitirilmesine karar verildi.

Böylelikle reytingleri düşük olan dizilerin artık başka kanallardaki gibi TRT ekranlarında da ömrünün kısa sürme ihtimali Seni Kalbime Sakladım ile birlikte ortaya konuldu. Kamu yayıncısının özel kanalların yaptığı şekilde reytingleri düşük gelince bir kaç bölümde diziyi bitirmesi, kimi izleyicilerin tepkisini aldı!

Dizinin final bölümünün yayınlanmasının ardından yapılan yorumlarda şu görüşler öne çıktı:

“Dizi çok güzeldi ve bir farklılığı vardı, bu kadar erken final vermesi çok büyük hayal kırıklığı oldu, keşke reyting kurbanı olmasaydı.”

“Saçma bir şekilde bitti. Bir sürü şey cevapsız kaldı. 5.bölümde iken final haberi gelmişti. 7.bölüm senaryosunda insan bi değişiklik yapmaz mı? Senaristler sadece son sahneyi finale uyarlamışlar. Geri kalanı normal bi bölüm gibi verip oynatmışlar. Böyle bir senaryoya oyuncular için iyi dayandık. Ayrıca TRT1’in de artık diğer kanallardan farkı kalmamış. Reyting kaygısı yok, hemen final yapmazlar derken bu dizi ile o düşünceyi bitirdiler. Önceden böyle değildi. Oyunculara, verdikleri emeklere yazık.. Sonu mutlu bitince de her şey unutulmuyor. Hiçte mutlu olamadım yani. Başrol çifti; yapımcı, senaristler ve kanal yüzünden 7 bölümde harcanmış neyine sevinelim.”

“Bu dizinin en az 5 bölüm daha gideri vardı. Pat diye bitirip yazık ettiler resmen. En azından bir bölüm daha çekip daha güzel bir finalle bitirebilirdiniz. İzleyicinize de saygınız yok. Bir açıklama bile yapmadınız bitirme nedeniniz ile ilgili. Böyle olacağını bilsem baştan izlemezdim bari. Reyting kaygılarınız yüzünden olan izleyiciye oluyor hep.”