Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın annesine düşkünlüğü hayranlarını mest etti!

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın annesine düşkünlüğü hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Ekin Mert Daymaz, kısa sürede kariyer basamaklarını tırmanarak aranılan oyuncular listesine girmeyi başardı. 2014 yılında başladığı kariyerinde üst üste iyi yapımlarda rol alan oyuncu, hem yetenekleri hem de fiziki özellikleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle çok sevilen oyuncu,  son olarak da geçen sezon Savaşçı isimli diziye ekrana geldi. Savaşçı’nın 13 bölüm süren beşinci sezonunda ‘Astsubay Görkem İlbeyli’ karakterine hayat veren oyuncu, Haziran ayında final yapan dizinin ardından hayranlarıyla sosyal medya hesabından hasret gideriyor.

Instagram hesabından Annesi Nurhayat Doğan’ın doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu, annesi ile birlikte fotoğrafını paylaşarak  ‘İyi ki doğdun güzel annem’ yazdı. Annesine doğum gününde çiçek alan oyuncunun annesinin genç görünümü ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

. Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın annesine düşkünlüğü hayranlarını mest etti! 8

Çok yakında Bein Connect platformunu için Hayaller ve Hayatlar adlı diziyi çekecek olan Ekin Mert Daymaz’a dizide Melisa Aslı Pamuk eşlik edecek.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizide; Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Özge Özacar ve Serkay Tütüncü gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın annesine düşkünlüğü hayranlarını mest etti! 9

Öte yandan oyuncu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hemen öncesinde, 2 Aralık’taki doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaştı ve takipçilerinden de Celebral Palsy’li çocuklar için destek istedi.