Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’ta izleyici gördüklerine şaşırdı, beklentilerin tersi çıktı!

Üç Kuruş’ta izleyici gördüklerine şaşırdı, beklentilerin tersi çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Dün akşamki bölüme Kartal ve Bahar’ın düğünü damgasını vurdu. Ancak izleyici bölümün sonunda gülmeyi beklerken bol bol ağladı.

Üç Kuruş’un geçen haftaki bölümünde babasından intikam almak isteyen Bahar, Kartal’ın da önerisiyle evlenmeyi kabul etmişti. Bu, sahte bir evlilik olacaktı. Geçen haftaki bölümde nikah kıyılmıştı. Bu hafta da düğün gerçekleştirilecekti.

Dolayısıyla izleyiciler muhteşem bir Roman düğünü ve Bahar’ın babası Nedim’in çıldırmış yüzünü görmeyi bekliyordu. Ama Üç Kuruş senaristleri izleyiciyi ters köşeye yatırdı. İzleyiciyi eğlendirmek yerine bol bol ağlattı.

Söz konusu sahne Uraz Kaygılaroğlu’nun canladırdığı Kartal’ın kardeşini arama sahnesiydi. Kardeşini gördüğünü sanan Kartal, çocukluğuna geri dönüşlerle gözyaşları içinde kardeşi Ferhan’ı aradı. Sonra da “sen öldün” diyerek kendini ikna etmeye çalıştı.

Bu sahnede Kartal’ın yanında Ekin Koç’un canlandırdığı Efe vardı. Aslında birbirlerine düşman olan Efe ve Kartal bu sahnede yakınlaştılar. Kartal’ın gözyaşları içerisinde kardeşini aramasına çok üzülen Efe, onu teselli etmeye çalıştı.

İşte bu sahne izleyicileri gözyaşlarına boğdu. İzleyiciler dün akşamki bölümde düğünle birlikte eğlenip gülmeyi beklerken gözyaşlarına boğulduklarını belirttiler. İzleyiciler, Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğu karşısında da bir kez daha şapka çıkardı.

İzleyiciler bu sahneyle ilgili tepkilerini şu paylaşımlarla dile getirdiler.

Üç Kuruş’ta izleyici gördüklerine şaşırdı, beklentilerin tersi çıktı! 9 Üç Kuruş’ta izleyici gördüklerine şaşırdı, beklentilerin tersi çıktı! 10 Üç Kuruş’ta izleyici gördüklerine şaşırdı, beklentilerin tersi çıktı! 11