Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım kendi işinin patronu mu oluyor?

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım kendi işinin patronu mu oluyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım son günlerde, meslektaşı Pınar Deniz ile yaşadığı aşkla magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Oyuncu hakkında ortaya atılan yeni bir iddia da çok konuşulacak cinsten. Ekranlarda önemli projelerde yer alan Kaan Yıldırım yeni bir sektöre mi adım atıyor?

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, oyununun parasını sürpriz bir işe yatırdığını ve  kendi işinin patronu olacağını duyurdu.

Bülent Cankurt, oyuncunun yeni yatırımını köşesinden şu sözlerle duyurdu; “Kaan Yıldırım’ın yeni bir yatırım yaptığını öğrendim. Birçok meslektaşı gibi oyunculuktan kazandığı parayı eve yatıran ve 2019’da Bodrum’da 1 milyon dolara bir yazlık alan ünlü oyuncu, yine Bodrum’da bir yatırım yapmış. Ancak bu kez parasını, teknoloji şirketine yatırmış.

Bir grup genç girişimcinin Bodrum’da kurduğu VR oyun şirketinin yatırımcısı olmuş. Şirket, VR gözlüğü takıp sanal ortamda enstrüman çalıp müzik yapmayı sağlayan bir oyun geliştirmiş. Bu oyunun reklamında oynayan fakat sonradan ön planda olmak istemeyen oyuncu, ünlü bir meslektaşından destek alacakmış. Londra’da pazarlama okuyan ve Prag’da bir süre mesleğini yapan Yıldırım, bu işte bir gelecek görmüş demek ki. Allah utandırmasın.”

Öte yandan oyuncu yeni projesiyle de adından söz ettirecek. Kaan Yıldırım yakında Show TV ekranında yayınlanacak iddialı bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu, Sipahi adlı dizide , Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan ‘Korkut Ali Türkoğlu’ isimli karaktere hayat verecek.