Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu çok inançlı, Müjde Uzman çok farklı! Kızılcık Şerbeti dizisinin sürprizi bol olacak!

Sıla Türkoğlu çok inançlı, Müjde Uzman çok farklı! Kızılcık Şerbeti dizisinin sürprizi bol olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanmasına az kaldı. Seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile değişen hayatlar anlatılacak. Dizinin konusu toplumsal bir konuya değindiği için çok dikkat çekiyor. Barış Kılıç, Settar Tanrıöğren, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman gibi tecrübeli isimler de başrolde bulunuyor. Ayrıca dizinin hikayesinde ön planda olacak genç isimler Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör de kariyerlerinin en önemli sınavına çıkacak.

28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları büyük bir heyecan yaşıyor. Ters köşe bir hikaye izleteceklerini söyleyen Evrim Alasya, iki farklı kültürdeki ailenin günümüzde çok güncel bir konu olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “İki farklı kültürdeki ailenin bir araya gelmesi, aslında izlerken herkesin kendisi ile yüzleşeceği bir iş” dedi.

Sıla Türkoğlu çok inançlı, Müjde Uzman çok farklı! Kızılcık Şerbeti dizisinin sürprizi bol olacak! 8

Kızlarını okutmak için uğraşan, ailesini ayakta tutmaya çalışan, ilkeli ve aydın bir kadın karakteri olan Kıvılcım, seküler bir hayatın içinde. Ancak kızı Doğa’nın üniversitedeki arkadaşı Fatih ile evlenmesi ile birlikte, muhafazakar bir aileye kızını gelin olarak verecek.

Sıla Türkoğlu’nu Doğa karakterinde izleyeceksiniz ve oyuncu, çok güzel bir hikaye olacağını açıkladı. Gelinlik de giyerek hayranlarının şaşırtan Sıla Türkoğlu, geniş hayran kitlesinin desteği ile sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Oyuncu, “Güzel bir hikayemiz var. İnanıyoruz, inançlıyız. Hepimiz çok azimle çalışıyoruz. Umarım, seyircilerimiz de bize eşlik ederler, beğenirler” diye konuştu.

Dizide Fatih karakterinde izleyeceğimiz Doğukan Güngör için de yeni dizinin kariyeri açısından önemi çok büyük olacak. Oyuncu, çekimlerde eğlendiklerini ve kısa zamanda aralarında bir bağ kurulduğunu belirtti.

Settar Tanrıöğen ise dizide Abdullah isimli muhafazakar bir aile reisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Hikayedeki bazı detaylardan bahseden oyuncu, “Çok geçinemeyen iki ailenin çocukları dolayısı ile birbirlerini tanımaya, anlamaya çalışmaları üzerine bir dizi” dedi.

Sıla Türkoğlu çok inançlı, Müjde Uzman çok farklı! Kızılcık Şerbeti dizisinin sürprizi bol olacak! 9

Kızılcık Şerbeti dizisinde daha önce canlandırmadığı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Müjde Uzman, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapıyor.

Oyuncu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Oynamak için çok heyecanlandığım bir karakter. Çünkü bugüne kadar oynamadığım bir karakter. Çok büyük bir şey beklemeyelim ama uzun zamandır canlandırmadığım bir rol. Biraz dramatik ve ağlak oluyorum dizilerde. Ama bu sefer daha deli dolu, enerjik olacağım.”