Ana sayfa Dizi Haberleri Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş köpeğiyle pozunu paylaştı, modacı sevgilisinden yorum gecikmedi!..

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş köpeğiyle pozunu paylaştı, modacı sevgilisinden yorum gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile baş rolde yer alıyor.

Show TV’nin salı akşamları yayınladığı Baba dizisinde canlandırdığı ‘Kadir’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncunun hayranları, dizinin önümüzdeki sezonda devam edecek olmasına oldukça sevindi.

Şu sıralar tatilde olan oyuncu, sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarda bulunuyor. Tolga Sarıtaş’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, köpeğiyle çektirdiği bir fotoğraf karesine yer vermesi hayranlarını mest etti.

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş köpeğiyle pozunu paylaştı, modacı sevgilisinden yorum gecikmedi!.. 7

Arabada, köpeği kucağında poz veren Tolga Sarıtaş’ın paylaşımına modacı sevgilisi Zeynep Mayruk da ‘Ohh’ şeklinde yorum yaptı.

Yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz günlerde Çeşme’de tatilde görüntülenmişti. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan çift, deniz ve güneşin tadını çıkardı. İkili keyifli halleriyle dikkat çekti.

Tolga Sarıtaş’ın köpeğiyle yayınladığı fotoğraf karesi, sosyal medyadaki takipçileri tarafından da büyük ilgi gördü. Oyuncunun, özellikle hayvansever hayranları paylaşıma beğeni ve yorum yağdırdı.

Tolga Sarıtaş’ın Baba dizisinde beraber rol aldığı ve dizide annesini canlandıran usta oyuncu Ayda Aksel fotoğrafın altına; ‘Ya kıskanmadım ki’ yorumunu yaparken, Sarıtaş’ın diğer rol arkadaşları, Hakan Kurtaş ve Taner Rumeli de sempatik fotoğrafa yorum yapmadan duramadı.