Ana sayfa Dizi Analiz Yalan dizisinde Melike kocasının katilinin peşine düştü, heyecan giderek arttı!

Yalan dizisinde Melike kocasının katilinin peşine düştü, heyecan giderek arttı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan ikinci bölümüyle 3 Haziran pazartesi akşamı ekrana geldi. Melike’nin (Aslıhan Güner) kocasının katilinin peşine düştüğü ve olayların git gide karıştığı bölüm yine soluksuz izlendi. Sosyal medyada Yalan dizisine olan ilginin de artmakta olduğu gözlemleniyor.

Kanal D’nin yaz projelerinden biri olan ‘Yalan’ sürükleyici sahneleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu; senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizi yine çok konuşulacak bir bölüm ile izleyicilerle buluştu.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike’nin içine düştüğü yalanlar örgüsünden kurtulma hikayesini ekrana taşıyan dizinin 2. bölümünde yaşananlarla ilgili detaylar şöyle:

Berrin ve Hazal’ın yaşadığı büyük tartışmanın ardından Melike, Berrin’in Hazal’la ne derdi olduğunu merak eder. Berrin’in Hazal’a verdiği paranın ortaya çıkmasıyla da Melike tam anlamıyla deliye döner.

Berrin’in tavırları Duru’yla Haluk’u da huzursuz eder. Gerçekleri anlamak isteyen Haluk, Melike’ye öyle bir teklifte bulunur ki, başta Duru olmak üzere, herkesin hayatı baştan sona değişecektir. Tüm bunlar yaşanırken Kadir’de intikam peşindedir. Melike’nin karşısına çıkıp, ağabeyinin ölümünün hesabını sormaya kalkar. Ancak bu hiç de kolay değildir. Kadir’den habersiz olarak harekete geçen Zehra ise Melike’nin karşısına dikilir.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.