Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı Bahar dizisi yeniden Kanal 7 ekranlarında!

Yalancı Bahar dizisi yeniden Kanal 7 ekranlarında!

tarafından ker_def

Kanal 7’Nin Sevilen Hint Dizisi Yalancı Bahar Tekrar Bölümleri Ile Kanal 7’De Yeniden Ekrana Gelecek.

Kanal 7 yeni Hint dizilerinin yanında eski dizileri de yeniden ekrana getiriyor. Madhubala orjinal adıyla Yalancı Bahar dizisi yeniden ekranda. 157. Bölüm yayınlanan Dizide Vivian Dsena ve Drashti Dhami başrolleri paylaşıyor. 11 Aralık 2017 pazartesi gününden itibaren her gün saat 8.00’de ve 23.15’de yayınlanacak olan Yalancı Bahar en sevilen Hint dizilerinden biriydi.

Padmini bir kız çocuğuna (Madhubala’ya) hamiledir. Ama kocası bir erkek çocuk istiyordur çünkü kız çocuğununu ona uğursuzluk getireceğine inanmaktadır. Padmini karnındaki bebeğin kız olduğunu öğrenince 8 yaşındaki kızı Trishna ile
Roma ve Malik’in film setine sığınarak dublörlük yapmaya başlar.

Yıllar sonra Madhubala büyümüş, çok güzel bir genç kız olmuştur. Güzellik salonunda çalışmaktadır.
Ama bilmiyordur ki şahit olduğu bir kaza onun bütün hayatını değiştirecektir ve gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktık.

Süperstar RK bir kazaya neden olur.. RK, Madhu’nun nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçmıştır.Madhu, RK ile büyük bir savaşa girer. Verdiği ifade nedeniyle RK, 3 gece nezarethanede tutulur. Ama bu Madhu için yeterli değildir. Maadhu intikam almaya kararlıdır. Bu kaza ile Madhubala ve RK’nin yolları kesişir.