Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor!

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizilerinden biri olan Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Mistresses (Metresler) isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan dizi kadın dayanışmasını ön plana çıkarıyor. Yeni dizi ilk bölümüyle çok beğenildi. Ancak izleyiciyi “kaliteli iş tutmaz” düşüncesiyle dizinin kısa ömürlü olması korkusu sardı.

Yalancılar ve Mumları’nın kadrosunda, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir ve İlker Kızmaz’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim bulunuyor. Son derece iddialı bir şekilde gelen dizide Ceren Moray, daha önce canlandırdığı karakterlerden çok farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor! 11

Daha önceki dizilerde canlandırdığı rollerde hep asi ve çocuksu bir karakterle karşımıza çıkan Moray bu kez kaybolan kocasının peşine düşmüş ve geçim derdine düşmüş çaresiz bir anneyi canlandırıyor.

Med Yapım tarafından çekilen Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizi ilk bölümüyle çok beğenildi ve merak uyandırıcı bulundu. İzleyiciler de yorumlarını sosyal medyada paylaştı.

Bir izleyici diziyle ilgili yorumunu “Beklediğimden çok daha iyi merak uyandırıyor oyunculuklar çok iyi kaliteli bir iş ve bu durum beni endişelendiriyor. Bizim insanımızın kaliteli işlere alerjisi var” sözleriyle dile getirdi.

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor! 12

Bir başka izleyci de “Diziyi başladığından itibaren gözümü kırpmadan izledim bazı yerlerde duranlık karakterler ilk bölüme göre iyi uyumluydu. Biraz Melisa değişik geldi. Dizinin sürprizi #FeyyazDuman çok tatlı yakışıklı. İyiyken yüz değişi, Engin’e düşmanlığı, Elif’le durumu meraktayım. Reyting iyi gelsin.” diye yazdı.

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor! 13

Bir başka izleyici de dizinin tutmaması korkusunu şu paylaşımla ifade etti: “Biraz yavaş ilerledi yine de sevdim ben. Ama sanki tutmayacak gibi geldi bana”

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor! 14

Başka bir izleyici ise Yalancı ve Mumları’nı çok merak uyandırıcı buldu ve “Ben çok sevdim hiç sıkmadı beni aşırı merak ediyorum devamını” diye yazdı.

Yalancılar ve Mumları ilk bölümüyle çok beğenildi ama izleyici korkuyor! 15