Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’in tedavisi bitti! Oyuncu setlere ne zaman geri dönecek?

Canan Ergüder’in tedavisi bitti! Oyuncu setlere ne zaman geri dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Canan Ergüder en son Star TV’de yayınlanan ‘Menajerimi Ara” dizisindeki ‘Feris’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizi devam ederken meme kanseri teşhisi konan ünlü oyuncu, tedavisi nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bu süreçte tedavisine başlayan ve sosyal medyadan tedavi süreciyle ilgili takipçilerini de sürekli bilgilendiren Canan Ergüder’in gördüğü kemoterapiden dolayı saçları döküldü. Oyuncu saçına taktığı renkli peruklarıyla ve bandanalarıyla da sık sık gündem oldu. Canan Ergüder geçtiğimiz günlerde peruksuz haliyle objektiflere yansısı.

Canan Ergüder'in tedavisi bitti! Oyuncu setlere ne zaman geri dönecek? 7

Hastane çıkışı Nişantaşı’nda görüntülenen Canan Ergüder basın mensuplarına  Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ergüder, “İyiyim, sağlıklıyım. Geri dönmeye çaba gösteriyorum.” diye konuştu.

Tedavi nedeniyle dökülen saçları tekrar çıkmaya başlayan oyuncunun keyfinin yerinde olduğu görüldü. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Tetkiklerimi yaptırdım, iyiyim, sağlıklıyım. Geri dönmeye çaba gösteriyorum. Kemoterapi ve radyoterapi bitti. Bundan sonra altı ayda bir kontrol var. Bu biten bir süreç değil, kontrol edilen bir süreç.” ifadelerini kullandı.