Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kırmızı Oda’nın ‘Süveyda’sı İlayda Alişan estetik mi yaptırdı?

‘Kırmızı Oda’nın ‘Süveyda’sı İlayda Alişan estetik mi yaptırdı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’ da hayat verdiği ‘Akşın Koçovalı’ karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, İlayda Alişan Fox TV’nin final yapan dizisi ‘Masumiyet’te sergilediği performansla da dikkat çekmişti.

Genç oyuncu şimdilerde TV8’de ekranlara gelen ‘Kırmızı Oda’ dizisinde canlandırdığı ‘Süveyda’ karakteriyle beğeni topluyor. Oyuncu, dizinin yanı sıra geçmiş yıllara ait bir fotoğrafla da gündeme geldi. 25 yaşındaki İlayda Alişan’ın sosyal medyada gündem olan yıllar öncesine ait bir fotoğrafı, ‘estetik’ iddialarını da beraberinde getirdi.

Aşağıdaki fotoğrafı gören bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını ve yüzünün değiştiğini savundu. Çok sayıda kullanıcı ise Alişan’ın güzelliğine vurgu yapıp, hiç değişmediğini belirtti.

‘Kırmızı Oda’nın ‘Süveyda’sı İlayda Alişan estetik mi yaptırdı? 7

Son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan İlayda Alişan bu tepkilerden sonra Twitter’dan konuyla ilgili açıklama yaptı. İlayda Alişan yaptığı açıklamada; “Eski hali diye paylaştıgınız fotograflarda 15 yaşlarındayım şimdiyse 25. Büyüyorum ve buna şahit oluyorsunuz mesleğimden ötürü. Yüzümde dudak dolgusundan başka estetiğim yok. Olsa da sizi ilgilendirir mi? Sanmam. Kadınları kalıba sokmaktan vazgeçeceğiniz bir gün dilerim. Sevgiler.” ifadelerini kullandı.