Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan dünya starı olmaya çok yakın!

Ayça Ayşin Turan dünya starı olmaya çok yakın!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı’nın Haziran’ı Ayça Ayşin Turan, kariyerinde yükselişini sürdürüyor. Güzel oyuncu IMDB Starmetre’nin bu haftaki sıralamasında çok iyi bir başarı elde etti.

Halen Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinde başrolü Alp Navruz’la paylaşan güzel oyuncu başarı basamaklarını hızla tırmanıyor. Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak Ada Masalı ile kariyerine yeni bir ivme kazandıran güzel oyuncu IMDB Starmetre’de bu hafta 11 milyondan fazla kişi arasında 252. sırada yer aldı.

Ayça Ayşin Turan’ın bu ilk başarısı değil. Genç oyuncu 2018 yılında bu listede 42. sırada yer alarak Türkiye rekoru kırmıştı.

Ayça Ayşin Turan dünya starı olmaya çok yakın! 7

Güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarında da çok başarılı sonuçlar alıyor. Alp Navruz ile birlikte Ada Masalı dizisinde başrolde yer alan Ayça Ayşin Turan, geçen ay açık ara farkla tüm rakiplerinin üzerine çıkmıştı. 1 aylık dönemde 1 milyon 800 bin ileti paylaşımı yapılan oyuncu, en çok konuşulan kadın olmuştu.

29 yaşındaki Ayça Ayşin Turan, 2007 yılında yayınlanan Asi dizisiyle televizyon dünyasına adım atmıştı. Altınsoylar dizisiyle de ilk başrolünü kapmıştı.

Zemheri ve Arıza dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Ayça Ayşin Turan, Netflix için çekilen ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız’da da rol almıştı. Güzel oyuncu geçtiğimiz yaz Star TV’de başlayan ve kış sezonunda da devam eden Ada Masalı’nda rol almaya devam ediyor. Dizi, reytinglerden çok başarılı sonuç alamasa da sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri.