Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancılar ve Mumları’nın kadrosu müthiş ama asıl iş hikayede bitecek!

Yalancılar ve Mumları’nın kadrosu müthiş ama asıl iş hikayede bitecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin ardından Medyapım ile BBC Studios arasında yapılan anlaşma sonucunda ortaya Yalancılar ve Mumları isimli dizi çıktı.. Mistresses’ın Türk uyarlaması olarak hazırlanan dizi, 30 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak.

Fox TV’de özellikle de kadın izleyicileri hedefleyen yeni dizide çok önemli oyuncular bir araya geldi… Elçin Sangu hayranlarının yeni tarzını çok seveceği dizide ayrıca; Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz, Melike Güner, İsmail Demirci gibi önemli isimler yer alıyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinin 1. bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlara da ilgi artmaya başladı. Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri bu dizide anlatılacak.

Elif’in (Ceren Moray) hayatının kırılma noktası eşi Engin’in (İsmail Demirci) kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta durma savaşı veren ve kafe işleten Elif’in yolu kızının okul arkadaşı Pelin’in babası Yakup (Feyyaz Duman) ve bakıcısı Şerife’yle (Melike Güner) kesişir ve her şey allak bullak olur.

Güçlü bir kadın hikayesi geliyor. Medyapım da zaten kadın izleyicileri hedefleyerek bu projeye odaklandı. Perşembe rekabetinde özellikle de Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ile yarışması beklenen yeni Fox TV dizisinin ilk bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

İşte 30 Eylül Perşembe saat 20.00’da başlayacak olan Yalancılar ve Mumları 1. bölüm 2. fragmanı: