Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı için final tehlikesi az, çünkü Star TV büyük ders aldı!

Ada Masalı için final tehlikesi az, çünkü Star TV büyük ders aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan iki dizi var. Bunlardan birisi Ada Masalı, diğeri ise Kazara Aşk… Her iki yapım da romantik komedi türünden diziler… Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı ile Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Kazara Aşk dizileri reytingleri nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Ada Masalı daha iyi durumda bulunurken, Kazara Aşk için artık ciddi bir izlenme elde edebilmesi pek de mümkün görünmüyor… Peki bu iki dizinin akıbeti ne olacak? Gelen bilgiler henüz Star TV’nin bir karar vermediği yönünde…

Geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan 9 dizi yayından kalktı… Sefirin Kızı, planlanan şekilde bitti. Menajerimi Ara da gidebileceği kadar gitti. Ancak diğer 7 dizi düşük reytingler nedeniyle final oldu… Bu süreçte alınan en büyük ders, düşük reytingi nedeniyle kaldırılan dizinin yerine getirilenler de aynı akıbete uğruyor. Hatta, yayından kaldırılan diziden bile daha düşük oranlar gelebiliyor.

Ada Masalı için final tehlikesi az, çünkü Star TV büyük ders aldı! 8

Sonuç olarak, Star TV’nin yayındaki iki dizisini reytingleri nedeniyle kaldırması, yeni gelecek olan dizilerin daha iyi sonuçlar vereceği anlamı taşımıyor.

Bu durumu net bir şekilde gören Star TV yönetiminin artık diziler konusunda biraz daha sabır göstermesi bekleniyor… Ada Masalı ve Kazara Aşk için kanal yönetiminin ne yapacağı bilinmez, fakat geçen yılki tecrübe ortada dururken, erken final kararı almak çok da mantıklı olmayabilir.

Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Reytingleri Kazara Aşk’a göre daha iyi… Bu durum da dizinin daha uzun süre ekranda kalmasını sağlayabilir.

Ada Masalı için final tehlikesi az, çünkü Star TV büyük ders aldı! 9

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler ikilisi de Kazara Aşk ile perşembe akşamları ekranda yer alıyor. Bu dizi başladığı günden bu yana istenilen reytingleri alamadı. Ancak yerine getirilecek bir başka yapımın daha iyi sonuç alacağının da garantisi yok. Eylül itibari ile Kazara Aşk ciddi bir düşüş yaşadığı için daha riskli pozisyonda bulunuyor.

Her iki dizi için de şimdilik Star TV’nin yayından kaldırma gibi bir kararı yok.