Ana sayfa Dizi Haberleri Yalçın Hafızoğlu için iki talihsiz diziden sonra Lavanta Konağı ilaç gibi gelecek!

Yalçın Hafızoğlu için iki talihsiz diziden sonra Lavanta Konağı ilaç gibi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalçın Hafızoğlu’nu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tanıyan milyonlarca izleyici bulunuyor. Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

İlk olarak Kiralık Aşk dizisinde görünen Yalçın Hafızoğlu, tam 5 yıl boyunca kadrosunda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile çok büyük başarı kazandı. Hem tecrübesini artıran hem de popülerlik yolunda büyük adımlar atan oyuncu, 6. sezon itibariyle final yapan bu projeden sonra iki farklı dizide yer aldı.

2022 yılı içinde önce Gülümse Kaderine isimli dizide izlediğimiz Yalçın Hafızoğlu, psikolojik sorunlu Can karakteri ile çok farklı bir portre ortaya koydu. Hayranları da oyuncunun bu halini bir hayli ilginç buldu ve destek oldu. Ancak Yalçın Hafızoğlu için bu dizi 5 bölümlük talihsiz bir deneyim olarak kaldı.

Ardından Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçen oyuncu, bu projede de uzun süre ekranda kalamadı. İki talihsizlik ardından ise Yalçın Hafızoğlu’nun hayranları şimdi oyuncuyu Lavanta Konağı dizisinde izleyecek.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı yeni dizinin Yalçın Hafızoğlu’na yeniden bir kariyer çıkışı imkanı tanıması bekleniyor.

Yeni projede Cem karakterini canlandıracak olan oyuncu, Ebru Şahin’in canlandırdığı Harika karakterinin nişanlısı olarak ekrana yansıyacak.

Farklı bir karakter ile izleyeceğimiz Yalçın Hafızoğlu’nu yeniden hayranları ile çok yakında Star TV ekranında buluşması bekleniyor.