Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi dünya çapında çok büyük bir başarıya imza attı!

Yalı Çapkını dizisi dünya çapında çok büyük bir başarıya imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, reytingleriyle sezona damgasını vuruyor. Dizinin giderek yükselen başarısı, dünya çapında bir duruma dönüştü!

OGM Pictures imzalı dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu’nun öne çıkan rolleriyle konuşulmaya ve her bölümüyle çift haneli puanlar alarak reytingleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Dizi, Ferit ve Seyran’ın hikayelerini anlatan konusu ile her hafta izleyicilerden büyük beğeni alırken, sosyal medyada da güçlü bir şekilde destek görüyor! Yalı Çapkını dizisinin ününün, ülke sınırlarını çoktan aştığını gösteren bir gelişme yaşandı son günlerde!

Bu hafta 12. bölümü yayınlanacak olan dizi, henüz 3 aydır ekranlarda ancak pek çok dizi ve tv programının önüne geçerek bir dünya listesinde yer almayı başardı! Dünya TV Programları sıralamasında, 40 milyondan fazla izleyiciye ulaşmayı başaran Yalı Çapkını, 6. sıradan listeye girdi!

Yalı Çapkını dizisi dünya çapında çok büyük bir başarıya imza attı! 7

Netflix’in kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran dizisi Wednesday’ın ilk sırada yer aldığı tabloda yine aynı platformun dizisi Stranger Things ise 2. sırada. “Yalı Çapkını” dizisi ise ‘Golden Boy’ ismiyle listenin 6. sırasında yer alıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınan Yalı Çapkını dizisi, henüz başlamadan konuşulmaktaydı. Dizinin ilk bölümü, hiç beklenmeyen bir şekilde düşük reyting almış, hatta istemediği bir kişiyle zorla evlendirilen Seyran’a yapılanlar eleştiri almıştı. Fakat dizi, çok şaşırtıcı bir şekilde 2. haftasında bir anda milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekmiş, ilerleyen haftalarda da reyting birinciliğini kimseye bırakmayarak sezonun en çok konuşulan dizisi olmayı başarmıştı.