Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’a ne yaptınız böyle? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi çekimleri tartışmalarla başladı!

Alperen Duymaz’a ne yaptınız böyle? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi çekimleri tartışmalarla başladı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Erkeğe Güven Olmaz (EGO) isimli yeni Fox TV dizisinden ilk fotoğraflar geldi. Alperen Duymaz ile Rüya Helin Demirbulut ikilisinin setten gelen fotoğrafları dizi hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

Alperen Duymaz’ın yeni rolü için değişen imajını görenler bir hayli şaşırdı. Oyuncu adeta ergenlik dönemindeki bir çocuk gibi gözüküyordu. Birçok dizi hayranı da “Ne yaptınız Alperen’e” diye sosyal medyada yorumlarda bulunarak şaşkınlıklarını ifade ettiler.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Alperen Duymaz’ın yeni imajı çok konuşuluyor. İmaj değiştirmede oyuncunun çok başarılı olduğunu ve farklı göründüğünü söyleyenler de var. Bir dizi hayranı, “Her hali kusursuz” diyerek övgüde bulunurken, birçok kişi de Son Yaz dizisindeki Akgün karakterini hala unutamadıklarını belirten yorumlar paylaştı.

Alperen Duymaz'a ne yaptınız böyle? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi çekimleri tartışmalarla başladı! 9

Melisa Aslı Pamuk’un kadın başrol olarak yeniden dizilere döneceği Erkeğe Güven Olmaz isimli dizi projesi Fox TV ekranında yayınlanacak. Pastel Film imzasını taşıyan dizinin çekimlerine başlandığı da duyuruldu.

Dikkat çekici bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan ve EGO olarak kısaltılarak ifade edilen yeni dizideki bir başka kadın oyuncu Rüya Helin Demirbulut da öne çıkacak.

Alperen Duymaz’ı hikaye içinde Erhan karakteri ile izleyeceksiniz. Melisa Aslı Pamuk ise Sibel olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Rüya Helin Demirbulut ise Elif karakterini canlandıracak.

Alperen Duymaz'a ne yaptınız böyle? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi çekimleri tartışmalarla başladı! 10

Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisini daha önce Çarpışma dizisinde izleyen ve onların hayranı olanlar, tekrar ekrana aynı projede dönecek olmalarından çok memnun.

Çarpışma dizisinde Kerem ile Cemre karakterleri unutulmaz dizi çiftlerinden birisi olarak hala akıllarda yer alıyor.

İkilinin yeni dizinin hikayesi içindeki uyumlarının güçlü ve enerjilerinin de çok yüksek olması yönünde izleyicilerde bir beklenti hakim.

Alperen Duymaz'a ne yaptınız böyle? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi çekimleri tartışmalarla başladı! 11