Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, Ekim ayını zirvede bitirirken Duy Beni’yi yerinden etti! Darmaduman, tek bölümle tabloyu resmen değiştirdi!

Yalı Çapkını dizisi, Ekim ayını zirvede bitirirken Duy Beni’yi yerinden etti! Darmaduman, tek bölümle tabloyu resmen değiştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta prime time kuşağında birbirleriyle yarışan diziler, aynı zamanda sosyal medyada da ayrı bir mücaele veriyor! Kimi dizilerin reytinglerinin yüksekliğine karşın sosyal medya desteğini fazla alamadığı görülürken, bazı diziler için de tam tersi bir durum yaşanıyor.

Günlük, haftalık, aylık olarak yapılan sosyal medya araştırmalarında bazı dizilerin reytingleriyle orantılı durumları da söz konusu. Örneğin ekranın yeni dizilerinden Yalı Çapkını, Somera’nın Ekim ayı listesinde ilk sırada.

Aylık program sıralaması kategorisinde Ekim ayının zirvesine yerleşen Yalı Çapkını, ekrandaki 6 bölümlük sürecinde sosyal medya reytingleriyle de öne geçmeyi başarmış durumda. Sezonun en güçlü çıkışını yaparak çift haneli reyting rakamlarına ulaşan Yalı Çapkını, sosyal medyanın da en çok konuşulanı oldu Ekim ayında.

Uzun süredir bu tablonun ilk sırasında yer alan ve gençlik dizisi olarak yaz aylarında başlayan Duy Beni dizisi, sosyal medya desteği ile dikkatleri çeken bir yapım oldu. Dizi, reytinglerde aynı oranda bir etkiyi gösteremese de sosyal medyada hep zirvedeydi. Fakat Yalı Çapkını, tahtını sallayarak zirveyi almış durumda!

Yalı Çapkını dizisi, Ekim ayını zirvede bitirirken Duy Beni'yi yerinden etti! Darmaduman, tek bölümle tabloyu resmen değiştirdi! 7

Ekim ayının tablosunda en büyük sürprizi ise Darmaduman dizisi yapmış görünüyor! Beverly Hills isimli ABD dizisinin uyarlaması olan Fox TV’nin dizisi, geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı dizi, daha ilk bölümden sosyal medya reytingiyle Ekim ayının listesine 3. sıradan adeta sıçrama yapmış durumda!

Onu takip eden dizi ise reytingde hüsran yaşatan Tuzak dizisi! Sosyal medya reytingiyle adından söz ettiriyor Tuzak. Ancak yayınlandığı akşam, ilk 10 tablosunda zorlu bir mücadele veriyor!

Bu dizileri Yargı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gönül Dağı ve Tozluyaka dizileri izliyor. Yine tablonun bir başka sürprizi de 9. sıradaki Kızılcık Şerbeti! İlk bölümüyle reytingde hayal kırıklığı yaşatan Kızılcık Şerbeti, sosyal medyada tekrarı ile bile gün birincisi olarak büyük dikkat çekmişti. Ekim ayının listesine girmeyi de başardı! Onu takip eden dizi ise Kardeşlerim oldu…