Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi toplumsal iki yüzlülüğün bir göstergesi oldu!

Gecenin Ucunda dizisi toplumsal iki yüzlülüğün bir göstergesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında aldatma konuları ile ilgili yapımlar artıyor ve izleyicisini de buluyor. Gecenin Ucunda dizisinde de Macide ile Kazım arasında bir aşka doğru ilerleyen hikayeye tepkiler, işte tam da bu aldatma meselesi üzerinden tartışılıyor. Sosyal medya ortamına bakılır ise bu tür diziler izleyicilere kötü örnek oluyor ve toplumsal açıdan da zararlı yapımlar.

Ancak gündüz programlarında ortaya konulan hayat hikayeleri, dizilerden çok daha sert ve inanılması güç iç içe geçmiş ilişkiler yumağını ortaya seriyor. Gündüz yayınlanan bu tür insan hikayelerini yansıtan programlara müthiş bir ilgi de var. Ayrıca ekrandaki aldatma odaklı dizilerin de ciddi bir izleyici kitlesi olduğu gerçeği ortada.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisine sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerde aldatma meselesi üzerinde duruluyor. Ancak birçok yapımda zaten benzer konular işleniyor, ayrıca gündüz programlarında gerçek hayat hikayelerinde çok daha fena durumlar toplumun gözleri önünde reyting rekorları elde ediyor.

Sosyal medyada eleştiri yapanlar haksız olmasa bile ekranlarda birbiri ardına yansıtılan toplumsal gerçekler ile dizilerdeki senaryolar karşılaştırıldığında, diziler daha masum bile kalır.

Hem aldatma konusu bu kadar toplum içinde ilgi görüyor hem de bu konuları işleyen dizilere sosyal medyadan tepkiler yükseliyor. Hem de tüm bunlar çok daha fena olan gerçek hayat hikayeleri ile bir arada ilerliyor.

Sonuç olarak, toplumsal bir iki yüzlülük ile Gecenin Ucunda gibi diziler eleştiri alsa bile, milyonlarca izleyiciyi de kendisine çekebiliyor.

Hem eleştiren hem de pür dikkat izleyen geniş bir kitle var ki, gerçek hayat hikayeleri karşısında dizilerdeki konular çok daha masum hale geliyor.